Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 18:07

Το beach volley ταιριάζει στην Τήνο!

tinos-beach-volley-5-7-2012-1

Με πολύ καλή διάθεση και έτοιμοι να προσφέρουν ό,τι καλύτερο για το Masters της Τήνου, υποδέχθηκαν οι διοργανωτές τους αθλητές και τους επισκέπτες στο νησί της Μεγαλόχαρης για το τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί 2012 που θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο.

tinos SALVAS-01Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Salva’s Cafe, ο Δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για την Τήνο που φιλοξενεί για πρώτη φορά μια διοργάνωση beach volley πανελλήνιου επιπέδου.

Σκοπός μας είναι η διοργάνωση να γίνει θεσμός για την Τήνο και πιστεύουμε ότι έτσι θα ωθήσουμε τους νέους προς ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στο νησί μας, αλλά και στη χώρα μας συνολικά.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τους καλούμε να γνωρίσουν το νησί μας, ένα νησί τέχνης και πολιτισμού.

Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τους τοπικούς φορείς για τη βοήθεια τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διαμονή».

tinos-beach-volley-5-7-2012-2

Η Μαρία Δελατόλα, μέλος της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων, σημείωσε: «Χαιρετίζω με τη σειρά μου τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley 2012 στην Τήνο. Εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ, κύριου Μαυρομάτη και του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων, κ. Μπαλόπητα, ευχαριστούμε τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και όλους όσοι βοήθησαν για την προετοιμασία της διοργάνωσης η οποία αναδεικνύει το άθλημα αλλά και το νησί μας. Ευχαριστώ τους τοπικούς φορείς και την εταιρία Aegean Construction για τη βοήθεια τους».

Ο Δημήτρης Λούβαρης, ιδιοκτήτης της Aegean Constructions ΕΠΕ, ως συνδιοργανωτής στο Masters της Τήνου, είπε: «Η εταιρεία μας έχει ξεκινήσει ένα τριετές πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων με εκκίνηση αυτή του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley. Με τη βοήθεια του Δήμου και της Ομοσπονδίας, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και ότι θα φιλοξενήσουμε επιτυχημένα το μεγάλο αυτό γεγονός στο νησί μας».

«Στο ταμπλό με τη βοήθεια της Παναγιάς!»

Νίκος Ανδριάς και Νάσος Μανδάλης είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται στο Masters της Τήνου, όπου για πρώτη φορά στην κοινή τους πορεία στο beach volley, θα παίξουν στο κεντρικό ταμπλό σε τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί.

«Το 2009 πήγαμε πρώτη φορά στη Σαντορίνη, περισσότερο για να δούμε πως είναι τα Masters και πέρυσι παίξαμε μόνο στην Κεραμωτή με στόχο να πάρουμε βαθμούς για να είμαστε φέτος εδώ. Τώρα λοιπόν, ξεκινήσαμε παίζοντας στην Αίγινα, τη Θεσσαλονίκη και να ‘μαστε στην Τήνο», είπε ο Νίκος Ανδριάς.

Στα δύο προηγούμενα εφετινά τουρνουά, οι δύο κολλητοί αποκλείστηκαν στα προκριματικά. Τώρα στην Τήνο κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει με τους εαυτούς τους. «Θέλουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα και το κάνουμε μέχρι στιγμής», πρόσθεσε ο Νάσος Μανδάλης, με τον συμπαίκτη του να αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας… «Άναψα μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου στην Παναγιά κι… έπιασε!»

Οι δύο αθλητές, παρόλο που για πέντε χρόνια σπούδαζαν στην Κρήτη, δεν συναντήθηκαν ποτέ. Η μοίρα τούς ένωσε στην ακαδημία beach volley της Έφης Σφυρή. «Εκεί γνωριστήκαμε και δέσαμε. Έχουμε την ίδια όρεξη, το ίδιο πάθος», λέει ο Νάσος.

Το αξιοσημείωτο είναι πως και οι δύο παίζουν αποκλειστικά beach volley. «Προπονούμαστε τέσσερις φορές την εβδομάδα ακόμα και τον χειμώνα», τόνισε ο Νίκος, με τον Νάσο να προσθέτει: «Και με κρύο και με χιόνια είμαστε στο γήπεδο που φυσικά είναι ανοιχτό. Τις υπόλοιπες ημέρες κάνουμε βάρη».

Και οι δύο δηλώνουν τυχεροί που τα επαγγελματικά τους τους δίνουν την άνεση να ασχοληθούν με ένα ακριβό σπορ, όπως το χαρακτηρίζουν. «Όλες μας τις οικονομίες τις βάζουμε εκεί. Πού να τα χαλάσουμε άλλωστε; Δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε», εξηγεί ο Μανδάλης.

Νίκος και Νάσος δεν αρνούνται πως είναι «εραστές του beach volley» όπως τους χαρακτηρίζουν και προσθέτουν για τον στόχο που έχουν… «Φέτος θέλαμε να παίξουμε σε όλα τα Masters και έχουμε τον καημό να πάμε στους τελικούς. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε πως θα μπούμε τόσο γρήγορα σε κεντρικό ταμπλό, αλλά είναι ευχάριστο που η πορεία μας είναι ανοδική», είπε ο Νίκος.

«Τέτοιες νίκες σαν τις σημερινές μάς δίνουν ψυχολογικό κίνητρο. Και επιτέλους θα γνωρίσουμε και θα παίξουμε με τα παιδιά που είναι στο κεντρικό ταμπλό, καθώς τόσο καιρό τούς βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση», κατέληξε ο Νάσος.

Μέχρι στιγμής πάντως, τα δύο παιδιά είναι… πρωταθλητές στην εξέδρα, καθώς έχουν το πιο ένθερμο κοινό.


E.O.Π.Ε.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares