Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 16:32

Ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Φοίνικα! Μειωμένες τιμές στα διαρκείας!

foinikas me olimpiako 630

Με μείον τρεις βαθμούς θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών ο Φοίνικας Σύρου κατόπιν απόφασης του αθλητικού δικαστή.

syros RAOYZAIOS new14Πρόκειται για ποινή που του επιβλήθηκε για την μη προσέλευσή του στο πέμπτο ματς της σειράς των τελικών με τον Ηρακλή στις 14 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στο σωματείο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ/ΤΑΠ την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου διότι δεν προσήλθε στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στις 14/5/12 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ.

Sport FM

Μειωμένες τιμές στα διαρκείας

Δευτέρα 23 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2012-13. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι ίδιες με τις περσινές με τη διαφορά πως οι κάτοχοι των διαρκείας θα δουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας… Παράλληλα, όσοι προμηθευτούν διαρκείας μόνο για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα τα αγοράσουν 50 ευρώ φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι. Αναλυτικά:

- Οι κάρτες διαρκείας για όλους τους αγώνες (Ελλάδα και Ευρώπη) στην κάτω κερκίδα θα κοστίζουν 200 ευρώ (κεντρικές θέσεις) και 150 ευρώ (πλαϊνές θέσεις).
- Οι κάρτες διαρκείας για τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος στην κάτω κερκίδα θα κοστίζουν 150 ευρώ (κεντρικές θέσεις) και 100 ευρώ (πλαϊνές θέσεις).

- Τέλος, θα εκδοθούν και εισιτήρια διαρκείας για την πάνω κερκίδα, τα οποία αφορούν μόνο τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, που θα κοστίζουν 50 ευρώ.

Από την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα, θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές για τους παλιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας προκειμένου να μπορέσουν να επιλέξουν τη θέση τους. Από την 1η Αυγούστου θα αρχίσουν και οι προεγγραφές για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον ταμία του συλλόγου Μανώλη Βαμβακούση (τηλέφωνο επικοινωνίας 6932402635) σύμφωνα με τις ημερομηνίες που προαναφέρονται. Ένα νησί, μία ομάδα…

peiratiko.net


paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares