Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 16:35

Σωστός προγραμματισμός φετος για τον Φοίνικα...

partas parousiasi 1

O προπονητής της ομάδας μας Χρήστος Πάτρας, μίλησε στο volleynews.gr για τις φιλοδοξίες που έχει με τους «Πειρατές» την εφετινή σεζόν.

syros RAOYZAIOS new14Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και τον κόσμο του νησιού, μίλησε για τους δυο Γερμανούς, Κράουζε και Μπέμε, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα και γιατί όχι η ομάδα να φτάσει και ψηλότερα..

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας μας που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μάλιστα τόσο νωρίς. Όλο το καλοκαίρι, δουλέψαμε πολύ μαζί με τους συνεργάτες μου για να κλείσουμε γρήγορα το ρόστερ με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Το καταφέραμε και είμαι διπλά ικανοποιημένος που πετύχαμε το βασικό μας στόχο που ήταν να κρατήσουμε το βασικό κορμό από την περσινή ομάδα».

Για τις επιλογές των παικτών που έγιναν:


«Ψάξαμε πολύ καλά τις επιλογές μας. Πιστεύω ότι πήραμε αξιόλογους αθλητές γιατί είχαμε πολύ καλό προγραμματισμό. Η διοίκηση της Σύρου είναι πολύ σωστή και σου δίνει πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι για να δουλέψεις σωστά σε μια ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας την εφετινή σεζόν:

«Στόχος είναι να φτάσουμε και φέτος ψηλά την ομάδα. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και γιατί όχι αν μπορούμε και καλύτερα. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά, αλλά να παραμείνεις. Είμαι πολύ φιλόδοξος γενικά και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής και είμαι σίγουρος πως θα πάμε πολύ καλά φέτος. Στόχος μου δεν είναι να έρθω στη Σύρο και να πάρω τα χρήματα μου και να φύγω. Βλέπω μακριά. Θέλω στο μέλλον να βγάλουμε ταλέντα που θα πλαισιώσουν την ομάδα. Θέλω να μείνω όσο περισσότερα χρόνια γίνεται και να πετύχουμε με την ομάδα κάτι καλό».

Για τους δυο Γερμανούς και το πώς κατάφερε η ομάδα να τους πείσει να έρθουν στην Ελλάδα:

«Καταρχήν αγωνιστικά είναι δυο πάρα πολύ καλοί παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα μας. Χαίρομαι αφάνταστα που δέχτηκαν να έρθουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σύρο για να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ρώτησαν να μάθουν ποιος είναι προπονητής πριν που το «ναι». Με τιμάει αυτό. Να ξέρετε όμως πως πριν έρθουν, το έψαξαν καλά. Έμαθαν για την ομάδα, έμαθαν για τη διοίκηση πως είναι συνεπείς, για τον κόσμο. Τα πάντα. Η Γερμανική ομοσπονδία θέλει οι αθλητές της να παίζουν στο εξωτερικό αλλά πριν πάρουν μια απόφαση το ψάχνουν καλά.. Είναι μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας οι δυο αυτοί αθλητές».

Για το αν έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως το Τσάλεντζ Καπ ή κάποιος αθλητής που αγωνίστηκε εδώ:

«Φυσικά έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Η ομάδα μας αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και είναι σημαντικό για έναν αθλητή. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Τίσερ, που τους είπε τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και το Φοίνικα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα θα μένει στη Σύρο φέτος:

«Αυτό είναι το πιο θετικό κομμάτι που αφορά την εφετινή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να μένει στο μέρος της. Ο κόσμος να βλέπει καθημερινά τους παίκτες από κοντά. Και στα κάτω κάτω, πιο σημαντικό είναι να αφήνουμε τα χρήματα στο νησί που μας πληρώνει. Από τη Σύρο θα πληρωνόμαστε, εδώ πρέπει να ζούμε. Εδώ να τρώμε, να πίνουμε καφέ. Δεν μπορεί να μας πληρώνει η Σύρος και εμείς να αφήνουμε τα λεφτά μας στην Αθήνα».

Tου Μάκη Πρίντεζη

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares