Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 08:21

Διαρκείας… με Μαραγκό στο 15ο κουπί του πειρατικού!

kosmos me simees tou-foinika

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας…

Να υπενθυμίσουμε σε όλους πως, από τις 23/7 ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας του Φοίνικα για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Αναλυτικά:

- Οι κάρτες διαρκείας για όλους τους αγώνες (Ελλάδα και Ευρώπη) στην κάτω κερκίδα θα κοστίζουν 200 ευρώ (κεντρικές θέσεις) και 150 ευρώ (πλαϊνές θέσεις).

- Οι κάρτες διαρκείας για τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος στην κάτω κερκίδα θα κοστίζουν 150 ευρώ (κεντρικές θέσεις) και 100 ευρώ (πλαϊνές θέσεις).

- Τέλος, θα εκδοθούν και εισιτήρια διαρκείας για την πάνω κερκίδα, τα οποία αφορούν μόνο τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, που θα κοστίζουν 50 ευρώ.

maragkos-domenikos

Μαραγκός… ο 15ος «Πειρατής»

Με την προσθήκη του Δομένικου Μαραγκού στο ρόστερ του Φοίνικα, η ομάδα μας ολοκληρώνει και τυπικά τις μεταγραφικές κινήσεις του εφετινού καλοκαιριού. Ο Συριανός αθλητής μετά από 1 χρόνο επιστρέφει και τυπικά στην... ομάδα μας και θα αποτελέσει το 15ο μέλος του «Πειρατικού».

Ο Δομένικος Μαραγκός αγωνίζεται στο Φοίνικα Σύρου από τα παιδικά του χρόνια και μάλιστα είναι ο μοναδικός αθλητής μας που ήταν παρών σε όλες τις κατηγορίες από τη Γ Εθνική μέχρι σήμερα.

Peiratiko.net

syros RAOYZAIOS new14

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares