Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 01:00

Στον Εθνικό Πειραιώς ο Γιώργος Δερμάτης

Τον Εθνικό Πειραιώς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανέλαβε ο πολύπειρος προπονητής Γιώργος Δερμάτης.

Μάλιστα, με το καλημέρα ο Γιώργος Δερμάτης έφερε την πρώτη επιτυχία, καθώς στο ντεμπούτο του πήρε νίκη με 3-1 σετ κόντρα στο Π. Φάληρο και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλου ΕΣΠΕΔΑ.

Ο Εθνικός υποδέχτηκε τον Γιώργο Δερμάτη με την ακόλουθη θερμή ανακοίνωση:

Ένας προπονητής από τους καλύτερους που έχει βγάλει η χώρα μας στο βόλεϊ, εί`ναι αυτός που αναλαμβάνει να αλλάξει επίπεδο την ομάδα των Γυναικών του Εθνικού Πειραιώς, και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και στην επίτευξη των στόχων της!!

Με Όνομα Βαρύ έχει γράψει την δική του Μεγάλη Ιστορία στο Χώρο του Βόλεϊ αφού υπήρξε πολλά χρόνια προπονητής με τεράστιες επιτυχίες στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών της Χώρας μας καθώς επίσης και προπονητής στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας,

 Ολυμπιακό Πειραιώς ( 1997-1998), Παναθηναϊκό (1987-88, 1999-00, 2020-21 ), Πανναξιακό (2011-13, 2021), Βριλήσσια (1998-99), Πανελλήνιο (1982-87), Φιλαθλητικό Θεσσαλονίκης (2000-01), Ηρακλής Κηφισιάς (2001-07), Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας(1988-1992).

Ο Επικεφαλής της ομάδας Βόλεϊ του Ομίλου μας Σπύρος Κουτούβαλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ομάδα Γυναικείου βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς έχει την μεγάλη τιμή από χθες το βράδυ να έχει για προπονητή της ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει βγάλει ο χώρος του βόλεϊ τον Πολυνίκη Προπονητή Γιώργο Δερμάτη!!

Χθές βράδυ ο Γιώργος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των γυναικών μας που έγινε υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Σπύρου Κουβαλιά (ο οποίος συνεχίζει στο πόστο του βοηθού), πριν τον σημερινό ημιτελικό κυπέλλου με το Π. Φάληρο, και σήμερα το βραδυ θα κάτσει στον πάγκο και θα ηγηθεί της προσπάθειας των αθλητριών μας για νίκη πρόκριση στον μεγάλο τελικό!!!

Η Δ.Ε του Τμήματος, και όλος ο Εθνικός τον Καλωσορίζει στην Ομάδα μας και του εύχεται πολλές και μεγάλες επιτυχίες!! 

Ο αυριανός ημιτελικός του κυπέλλου που είναι νοκ άουτ με το Π.Φαληρο και μας στέλνει σε περίπτωση νίκης στον Μεγάλο Τελικό, θα διεξαχθεί στις 20:00 το βράδυ μετά το παιχνίδι μπάσκετ της ομάδας μας με το Ληξούρι που ξεκινά στις 17:00 το απόγευμα.

Καλούμε τους φιλάθλους του Εθνικού μας να δώσουν βροντερό παρόν αύριο στο Κλειστό Π. Σαλπέας & να σπρώξουν και τις δύο ομάδες μας στην νίκη!!

Διαιτητές στον αυριανό ημιτελικό θα είναι οι:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ, ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ Α, & ΔΟΥΚΑΚΗ Ε.

Όλος ο Εθνικός εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες μας!!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares