Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 10:46

Οι ακαδημίες του Φοίνικα ανεβαίνουν επίπεδο

akadimies-foinika-2012-2

Πολλές και σημαντικές σε όλα τα επίπεδα θα είναι φέτος οι αλλαγές στις ακαδημίες του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου που ανεβαίνουν επίπεδο και θα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα με σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε θέσει ως έναν από τους βασικούς της στόχους για τη νέα χρονιά την αναβάθμιση των ακαδημιών, κάτι το οποίο είχε τονίσει στην επίσημη παρουσίασή του και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Χρήστος Πάτρας. Άλλωστε ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος προπονητής ήταν και το “πλούσιο” βιογραφικό του σε επίπεδο ακαδημιών, παιδικών-εφηβικών τμημάτων και σχολικού αθλητισμού.

Από φέτος λοιπόν, οι προπονήσεις των ακαδημιών θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΟΠΕ και υπό τις οδηγίες κατάλληλα καταρτισμένων ανθρώπων. Την γενική επίβλεψη θα έχει ο κ. Πάτρας, ενώ σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών την εκγύμναση θα αναλάβει ο γυμναστής των ανδρών Νίκος Γκιόσης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και οι παίκτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Προπονητής των ακαδημιών θα είναι ο Γιώργος Αλτουβάς, ενώ τα παιδικά-εφηβικά τμήματα θα αναλάβει ο αθλητής Τσέντομιρ Ίλιτς.

Παράλληλα, ειδικό ρόλο σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχει και ο Βασίλης Κουρνέτας. Ο διεθνούς φήμης πασαδόρος μας, που αποτελεί ίνδαλμα για αρκετούς πιτσιρικάδες που τους αρέσει το βόλεϊ και μπορεί να γίνει πόλος έλξης για τις ακαδημίες του Φοίνικα, θα δίνει το συχνά-πυκνά το παρών στις προπονήσεις προκειμένου με τις γνώσεις και την εμπειρία του να βοηθήσει τα μικρά παιδιά. Επίσης, όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας θα συμμετέχουν κατά διαστήματα στις προπονήσεις, δίνοντας έτσι στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί τους, να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες και να διδαχτούν με σωστό και επαγγελματικό τρόπο το άθλημα του βόλεϊ.

akadimies-foinika-2012-1

Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου (ώρες 15:00 έως 16:15) και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη την ίδια ώρα (15:00-16:15). Αρχικά, τις ίδιες μέρες και ώρες θα πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις των παίδων-εφήβων, ωστόσο η διοίκηση του Φοίνικα καταβάλει προσπάθειες να εξασφαλίσει ακόμη 1-2 προπονήσεις αποκλειστικά γι’ αυτά τα τμήματα.

Στις ακαδημίες μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω, ενώ αξίζει να τονισθεί ιδιαίτερα το χαμηλό κόστος, καθώς η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ, που είναι η πιο χαμηλή από τα αντίστοιχα τμήματα όλων των άλλων αθλημάτων. Σ’ όλα τα παιδιά θα διανεμηθεί δωρεάν αθλητικό υλικό (φόρμες, μπλουζάκια προπόνησης κλπ.) από γνωστή ελληνική εταιρεία αθλητικών ειδών που έχει αναλάβει και την ανδρική ομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον κ. Μανώλη Βαμβακούση (τηλ. 6932402635) ή να δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση (Τρίτη 2 Οκτωβρίου, 15:00) προκειμένου να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους της ομάδας και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares