Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 19:29

Ξεκίνησε ο Πανναξιακός ΑΟΝ [photo]...

1H 2012 VOLLEY

Έγινε η πρώτη συνάντηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Η αρχή κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τις παίχτριες των ''Μπλε'', αφού το τεχνικό δίδυμο των Τουρσούγκα-Δερμάτη, θέλησε να βάλει από νωρίς στο πνεύμα της παίχτριες της ομάδας, καθιστώντας επιτακτική την προσοχή τους και ζητώντας την πλήρη αυτοσυγκέντρωση τους, με σκοπό την επίτευξη των υψηλών στόχων, που έχει θέσει για φέτος ο Πανναξιακός.

Τα βαριά ονόματα, οι πολλές εναλλακτικές λύσεις, αλλά και η διάθεση όλων στο στρατόπεδο της Ναξιώτικης ομάδας μαρτυρούν και τους φετινούς στόχους για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, που δεν είναι άλλοι παρά την πολυπόθητη άνοδο στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας, πράγμα βέβαια που δεν έχει βγει επίσημα προς τα έξω, αλλά σιγοψιθυρίζετε με την κάθε ευκαιρία στα «αθλητικά πηγαδάκια» του νησιού .

1η με πολύ τρέξιμο.

Μετά την απαραίτητη συζήτηση, για την 1η συνάντηση η παίχτριες ακολούθησαν ένα δυνατό πρόγραμμα προπόνησης , το οποίο κράτησε σχεδόν για (90) λεπτά.

Οι αθλήτριες που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Χατζηνικολάου, Καρπουζά, Μουτζουρίδου, Εμμανουηλίδου, Κουκουράτου, Γκλολφινοπούλου, Μπούτση, Λαγουδάκηκαι, Απερανθίτου, Φάρκωνα, Σέργη και Σκούνα.

Απούσες λόγω προσωπικών προβλημάτων οι Παναγιώτα Λάιου (ακραία), Δήμητρα Σιώρη (διαγώνια) και Ξένια Σαρρή (ακραία) που αναμένεται σύντομα να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή και της ομάδας.


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares