Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 22:09

Volleyleague Γυναικών: Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο ΑΟ Θήρας κόντρα στον ΖΑΟΝ το Σάββατο (21/1)

Ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει τον ΖΑΟΝ το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 16:00 στο ΔΑΠΠΟΣ για την 13η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας , με τη συμπαράσταση του κόσμου της Σαντορίνης, προβάλλουν ως αδιαφιλονίκητο φαβορί, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, που φέτος, με μόλις 1 κερδισμένο σετ, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας τελευταία και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Παρόλα αυτά ο ΑΟ Θήρας, όπως δήλωσε και ο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, όπως συμβαίνει και με κάθε αντίπαλο, θα επιδείξει το δέοντα σεβασμό στο ΖΑΟΝ και με συγκέντρωση στο παιχνίδι, θα επιδιώξει με την απόδοσή της στο γήπεδο, να φτάσει σε μία ακόμη νίκη: «Ειλικρινά λυπάμαι που η ομάδα του ΖΑΟΝ βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Ωστόσο σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, προετοιμαζόμαστε για αυτό τον αγώνα, όπως και για κάθε άλλο φετινό παιχνίδι. Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης και προσπαθούμε να είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των επικείμενων ανταγωνιστικών παιχνιδιών που ακολουθούν» δήλωσε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα ο Σέρβος τεχνικός.

Info

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023
Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 16.00: Α.Ο. Θήρας - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Γεωργάκη, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες:Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares