Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 09:12

Γιώργος Στεφανάκης: Συγχαρητήρια στην Κ16 του ΑΟ Θήρας

Με ανακοίνωση του ο αρμόδιος για τον αθλητισμό αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας, Γιώργος Στεφανάκης συγχαίρει την ομάδα Κ16 του ΑΟ Θήρας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στις Κυκλάδες.

Η ανακοίνωση:

Οι επιτυχίες για τον αθλητισμό του νησιού μας συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά χαιρόμαστε με την επιτυχία της ομάδας Κ16 του ΑΟ Θήρας που κατέκτησε την 3η θέση στις Κυκλάδες στο final-4 της Νάξου.

Είδαμε τα κορίτσια μας να αγωνίζονται με πάθος για τη νίκη, χάνοντας τη συμμετοχή τους στον τελικό στις λεπτομέρειες.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στις αθλήτριες και τον προπονητή τους, κ. Γιώργο Κατσαρό για το αγωνιστικό πρόσωπο στο final-4, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, που εκτός της Γυναικείας Ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την άψογη λειτουργία των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου, αλλά και τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια του ΑΟ Θήρας και των παιδιών τους.

Τέλος, συγχαίρω τον πρωταθλητή ΑΣΕ Νεωρίου, τον Φοίνικας Σύρου που κατετάγη δεύτερος και τον οικοδεσπότη, Απόλλων Νάξου που παρείχε άψογη φιλοξενία στις αποστολές.

Όλοι μας, ο καθένας από το δικό του πόστο, έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών του νησιού μας και θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιώργος Στεφανάκης (Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares