Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 09:39

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Erika Mercado από τον ΑΟ Θήρας

Στην ανανέωση της συνεργασίας με την διαγώνια (1.85μ) με καταγωγή από το Εκουαδόρ Erika Mercado προχώρησε ο ΑΟ Θήρας.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου με την αθλήτρια Erika Mercado για την αγωνιστική σεζόν της Volley League γυναικών 2023-2024.

Η 31χρονη (27/2/1992) διεθνής Αργεντίνα διαγώνια (1.85μ) με καταγωγή από το Εκουαδόρ (Ισημερινός), που αποτέλεσε την τελευταία χρονιά την «αιχμή του δόρατος» της ομάδας μας για διάκριση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στον Α.Ο. Θήρας για την επίτευξη των φετινών στόχων του συλλόγου μας. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην καριέρα της που παραμένει για 2η συνεχόμενη χρονιά σε μία ομάδα!

Με τις πολύ καλές της εμφανίσεις η Mercado τη σεζόν 2022-2023 συμπεριλήφθηκε δις στην καλύτερη επτάδα των αγωνιστικών (8η, 9η) του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Μετά την επικύρωση της νέας της συμφωνίας με τη διοίκηση, η Αργεντίνα διαγώνια, που αυτό το διάστημα συμμετέχει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ξανά την ομάδα μας, τους φιλάθλους μας, τα “χρώματά” μας. Είναι η πρώτη μου φορά που επαναλαμβάνω τη σεζόν σε μια ομάδα. Ο κόσμος της ομάδας όμως με την αγάπη που με γέμισε, με έκανε να θέλω να παίξω ξανά για εκείνον, τους οπαδούς μας και γι' αυτό είμαι διατεθειμένη να είμαι μαζί τους για ακόμα μια χρονιά. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τη Σαντορίνη στην κορυφή του πρωταθλήματος μας και είμαι χαρούμενη που το πρωτάθλημα ανεβαίνει επίπεδο κάθε χρόνο. Πάμε λοιπόν για περισσότερα και καλύτερα…»

Erika, σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για σένα και την ομάδα μας».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares