Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 19:39

ΑΟ Θήρας: Νέα μεταγραφή η Κροάτισσα Astrid Popic

Η Κροάτισσα Astrid Popic είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟ Θήρας κατά τη μεταγραφική περίοδο.

Η Astrid Popic αγωνίζεται ως κεντρική και έρχεται στη Σαντορίνη έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό και αρκετούς τίτλους.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας: 

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του συλλόγου με τη διεθνή αθλήτρια της Κροατίας, Astrid Popic ενόψει της αγωνιστικής περιόδου Volleyleague γυναικών 2023-2024.

Η 25χρονη πρώην κεντρική της νταμπλούχου Κροατίας, γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1998 στη Ριέκα, έχει ύψος 1.89μ. και είναι η μεγαλύτερη αδελφή της πασαδόρου της ΖΟΚ Ριέκα, Tamara.

Από τα δεκατρία της μέχρι και το 21ο έτος της ηλικίας της η Astrid αγωνίστηκε στον σύλλογο Χόακ Ριέκα με τον οποίον στην πολυετή της παρουσία πανηγύρισε συνολικά: 2 τίτλους πρωταθλήματος Κροατίας, 1 Κύπελλο Κροατίας, ήταν φιναλίστ Κυπέλλου, ενώ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα κατέλαβε την 9η θέση.

Ακολούθησε τη σεζόν 2019/2020 η μεταγραφή της στη Γαλλία και η παρθενική της διεθνής εμπειρία με τη Béziers Volley. Ως «Άγγελος» όμως της γαλλικής ομάδας στάθηκε άτυχη αφού λόγω Covid ακυρώθηκαν οι εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έτσι αρκέστηκε στην 5η θέση την Κυπέλλου Γαλλίας.

Το 2020 επέστρεψε στην Κροατία, για λογαριασμό της HAOK Mladost με τα «χρώματα» της οποίας σε 3 χρόνια παρουσίας κέρδισε: 2 νταμπλ, 1 πρωτάθλημα Κροατίας και μία 3η θέση στο Κύπελλο. Στην Ευρώπη, όπου συμμετείχε στο Champions League, κατέκτησε την 3η θέση σε CEV Cup και MEVZA και μια 9η θέση στο CEV Cup.

Εκτός από τις συλλογικές επιτυχίες το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει να επιδείξει σε σημαντικές ατομικές διακρίσεις με την ομάδα του Ζάγκρεμπ: Κορυφαία επιθετικός στο Κύπελλο Κροατίας 2018/19, το 20/21 ήταν 2η σε αποτελεσματικότητα σε μπλοκ, ενώ στο πρωτάθλημα 2021/2022 ήταν 5η σε αποτελεσματικότητα σε μπλοκ. Στο Κύπελλο Κροατίας 2022/2023 ήταν 2η κορυφαία μπλοκέρ, 5 καλύτερη σέρβερ και 2η σε αποτελεσματικότητα σε επίθεση (19/29), ενώ συμπεριλήφθηκε στην DREAM Team της διοργάνωσης ως κορυφαία μπλοκέρ.

Πέρα όμως από τις αρετές της στα γήπεδα και τα εξωτερικά της χαρίσματα η Popic είναι απόφοιτη της Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Ριέκα, με τα «χρώματα» του οποίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων του 2018/19.

Στις πρώτες επίσημες δηλώσεις της ως αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας η Popic δήλωσε: «Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από άλλες παίκτριες και τον μάνατζέρ μου για την ομάδα του Α.Ο. Θήρας. Πιστεύω ότι μπορώ να έχω μεγάλη θετική επίδραση στην ομάδα και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω μαζί σας. Από τη σύντομη συζήτηση μου με τον Ιταλό προπονητή μας, κατάλαβα ότι οι αξίες και οι στόχοι της ομάδας ταυτίζονται με τις δικες μυ φιλοδοξίες, οπότε πάμε να παίξουμε και να προπονηθούμε για να κερδίσουμε πολλούς αγώνες μαζί!»

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Astrid στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε μία υπέροχη αγωνιστική σεζόν με υγεία, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις με την ομάδα μας. .

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares