Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 10:19

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το φιλικό της χρονιάς!!!

PANNAXIAKOS-OLYMPIAKOS LOGO

Η στιγμή που το νησί της Νάξου θα γνωρίσει μια μεγάλη δόξα και θα ζήσει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στα χρονικά της πλησιάζει. Σε λίγες μόνο μέρες η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις το απόγευμα.

PANNAXIAKOS-OLYMPIAKOS LOGO


Η στιγμή που το νησί της Νάξου θα γνωρίσει μια μεγάλη δόξα και θα ζήσει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στα χρονικά της πλησιάζει. Σε λίγες μόνο μέρες η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29-10-12 στις 18:00 το απόγευμα .

Μετά από κάλεσμα του Ναξιότικου συλλόγου στο ερασιτεχνικό σωματείο των ερυθρολεύκων και τη θετική απάντηση των δεύτερων στη Νάξο ετοιμάζεται μια πραγματική γιορτή εντός και εκτός γηπέδου καθώς εκτός από τη μεγάλη απήχηση που θα έχει το φιλικό έχει διοργανωθεί πάρτι το οποίο θα στεγάσει το κλαμπ Όσεαν το ίδιο βράδυ στις δέκα .

Αγωνιστικά πάλι, άπαντες οι τοπικοί παράγοντες έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου όλα να είναι έτοιμα και το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Η ομάδα του Πανναξιακού προπονείται εντατικά καθώς αθλήτριες και τεχνικό επιτελείο επιθυμούν να προσφέρουν στον κόσμο τους το καλύτερο δυνατό θέαμα απέναντι στον πιο δυνατό αντίπαλο που έχουν αντιμετωπίσει στην ιστορία τους. 

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Δερμάτης στόχο έχει να πάρουν οι αθλήτριες του όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν στη δύσκολη σεζόν που έρχεται. 
Στην αντίπερα όχθη έκπληξη προκάλεσε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού Σωτήρχος Αρχοντέλης δεν κράτησε εκτός αποστολής καμιά από τις παίκτριες του προκειμένου να τις ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχεις του πρωταθλήματος της Α
γυναικών.

Οι Αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν: Χατζηνικολάου Μαρία, Κακουράτου Ξένια, Λαίου Πέννυ, Φάρκωνα Ελένη, Μπούτση Βάσω, Σέργη Χριστίνα, Σκούνα Λίζα, Καρπουζά Άννα, Λαγουδάκη Στέλλα, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Γκολφιβοπούλου Δώρα, Απειρανθίτου Αγγελική, Μόρφα Μένια Μουτζουρίδου Ρούλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π: Κωσταντίνου Μανωλίνα, Κοσμά Σοφία, Λούκοβιτς Ιβάνα, Γιακουμή Δήμητρα, Καβαθά Άννα, Κόνομι Αρέτα, Μπίλλια Πολύτιμη, Μπλάνκο Αλεοσκάρ, Χριστοδούλου Στέλλα Μπουζιουνεράκη Αρετή, Τέζα Αρετή, Τένεβα Ραντοσβέτα.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares