Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 17:27

Volley League Γυναικών: Ντέρμπι ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην 3η αγωνιστική

Δύο μεγάλα ντέρμπι αλλά συνολικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τον ΑΟ Θήρας να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στη Σαντορίνη.

Στις 17:30 η ΑΕΚ, στη νέα της έδρα το κλειστό γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε μια επανάληψη της περσινής σειράς των ημιτελικών του πρωταθλήματος αλλά και του τελικού του Κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ ο Γιουνούς Οτσάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την Άννα Καλαντάτζε να τονίζει: «Είμαστε δύο ομάδες με κοινούς στόχους. Πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν και θα δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εγκαινιάζουμε και τη νέα μας έδρα, το νέο μας σπίτι και ελπίζουμε όλοι να μπούμε με το δεξί».

Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν θα έχει στη διάθεση του την Μάρετ Γκρότους, ενώ η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου η οποία ξεπέρασε το δικό της τραυματισμό δήλωσε: «Αύριο παίζουμε τον πρώτο αγώνα μας με την ΑΕΚ για φέτος και σίγουρα έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς και από πέρυσι καθώς ήταν μια δυνατή ομάδα και παίξαμε αγώνες σε υψηλό επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Για την ώρα έχουμε ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη ωστόσο ο δρόμος είναι μακρύς και εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ΑΕΚ έχει μια αξιόμαχη ομάδα ωστόσο εμείς είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλήτριες και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο μας ντέρμπι φέτος».

Στην Σαντορίνη διεξάγεται το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας με τον τοπικό ΑΟΘ να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ...

Για τον ΑΟΘ αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν με τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας Ματέο Φρέσκι να σημειώνει: ««Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι ξεχωριστό, γιατί είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι όλα τα μέλη της ομάδας διοίκηση, αθλήτριες αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας δεν βλέπουμε την ώρα να νιώσουμε το ρυθμό και το πάθος της κερκίδας. Θέλουμε πολύ προσφέρουμε χαρά στους ανθρώπους του νησιού που ευελπιστώ ότι θα γεμίσουν το ΔΑΠΠΟΣ. Για αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι το Σάββατο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Από την πλευρά του ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ Ντάρκο Ζάκοτς, που όπως και την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, δήλωσε:

«Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για να τα παρατήσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα παλέψουμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Θήρα είναι μία καλή ομάδα, την οποία αναλύσαμε όλη αυτή την εβδομάδα, ψάχνοντας τους τρόπους που θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε, με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί της 3ης αγωνιστικής θα δοθεί στο Μαρκόπουλο εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ηλυσιακό και αμφότερες προέρχονται από ήττες, αναζητώντας την επιστροφή τους στις επιτυχίες.

Στις 19:00 έχουμε το πειραϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έχει κάνει το 2χ2, να υποδέχεται τον Απολλώνιο που μπορεί να μετρά δύο ήττες αλλά και βαθμό πήρε από την ΑΕΚ και εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει με την εικόνα του.

Την ίδια ώρα η Θέτις υποδέχεται τη Λαμία σ' ένα ακόμη ενδιαφέρον ματς με την ομάδα της Βούλας να μην έχει ηττηθεί από τη Λαμία στα τρία προηγούμενα χρόνια.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής θα πέσει στο κλειστό της Μίκρας με το τοπικό ντέρμπι όπου ο Άρης υποδέχεται τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων. Οι κιτρινόμαυρες την περασμένη εβδομάδα έκαναν σπουδαία ανατροπή στην έδρα του Ηλυσιακού (από 2-0, 2-3) ενώ οι φιλοξενούμενες αναζητούν την πρώτη τους νίκη και τους πρώτους τους βαθμούς γενικότερα στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ηλυσιακός Α.Ο.
Διαιτητές: Νικάκης, Κατσούλης, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β., Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Γεώργας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 17.30: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής αγώνα: Πέρρος, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργουλέας, Επόπτες: Μουζακίτη, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Τρίκκα.

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Καλούδας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Προκοπίου, Παρατηρητής: Ονόπας, Επόπτες: Κώτσιας, Παυλάκης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Γυμναστήριο Μίκρας, 20.00: Α.Σ. Άρης - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Τσιούλα, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Δρούκα, Σταυρίδου, Γραμματεία: Πασπάλα Κ..

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares