Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 12:51

Τουρνουά ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΑΓΑΘΟΣ: ''Ο τίτλος στη Νάξο''

TOYRNOUA AGATHOS OLOI

Εμφάνιση για πολλά όσκαρ πραγματοποίησε τη δεύτερη και τελική μέρα του τουρνουά ‘Φανούρης Αγάθος’ στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξαικού Α.Ο.Ν. Τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη πρόσφεραν ένα πολύ χορταστικό θέαμα στο κοινό που βρέθηκε εκεί να παρακολουθήσει τις προσπάθειες τους καθώς και αυτές των υπόλοιπων συμμετεχόντων ομάδων.

Ο σύλλογος της Νάξου στον τελικό αντιμετώπισε την οικοδεσπότρια Αγία Παρασκευή την οποία με τον τρόπο που αγωνίστηκε έθεσε σε δεύτερη μοίρα κερδίζοντας την με 1-3σετ και με αυτό τον τρόπο κέρδισε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Οι αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν καθ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων σετ ήταν συγκεντρωμένες καιν απόλυτα προσηλωμένες στο στόχο τους δηλαδή τη νίκη.

Οι άμυνες τους ήταν πάρα πολύ καλές μα κυρίως οι επιθέσεις τους έβγαζαν φωτιά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόδοση των Στέλλα Λαγουδάκη , Μαρία Χατζηνικολάου και Μελίνα Εμμανουιλίδου οι οποίες με την δυναμικότητα, το πάθος και την εμπειρία συμπλήρωσαν ιδανικά τις εξίσου εξαιρετικές συμπαίκτριες τους που με τη σειρά τους έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να δώσουν στην ομάδα τους την νίκη-πρωτιά. Αυτή η εμφάνιση των Ναξιωτισσών αποτελεί ιδανικό οιωνό για το μέλλον. 
 
Αναλυτικά τα σετ:
Αγία Παρασκευή - Πανναξιακός Α.Ο.ΝNAXOS Katsonis 200x100
1ο σετ: 19-25
2
ο σετ: 16-25
3
ο σετ: 26-24
4
ο σετ: 16-25

 
Α.Ε Αγίας Παρασκευής
Προπονητής:
 Νίκος Κωστακόπουλος

ΣύνθεσηΤσιώνη, Λακιώτη, Μπίσκου, Θεοδωρακέα Κόλλια, Θωμαίδου, Σκιθιώτη(λ), Παπαμιχάλη, Καραβανά, Κόντου, Λαλιώτη.
Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης
ΣύνθεσηΚακουράτου(λ), Σιώρη, Χατζηνικολάου, Σέργη(λ), Καρπουζά, Λαγουδάκη, Μουτζουρίδου, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Λαίου.
 
 Στον μικρό τελικό του τουρνουά που είχε προηγηθεί νωρίτερα αναμετρήθηκαν οι Α.Ο.Φ Πορφύρας και Πανιώνιος Γ.Σ.Σ με τον πρώτο να παίρνει την Τρίτη θέση νικώντας με 3-1 σετ και τον δεύτερο την τέταρτη σε έναν αγώνα που είχε πολλά νέα ταλέντα αλλά και έμπειρες παίκτριες που προσπάθησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω.
 
Τα σετ
25-21, 25-16, 20-25, 25-21
Α.Ο.Φ Πορφύρας:
Προπονητής:
 Κωσταντίνος Γκούντας

ΣύνθεσηΜανςλάκου, Μουστάκη, Δήμα, Μπάλη, Καράκου, Τσαπούρη, Γκούρα.Ν,Παντζαρίδου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου, Γκούρα Α (λ) .

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ:
Προπονητής
Θανάσης Θανέλλας
ΣύνθεσηΚωσταντίνου, Σημαντήρη, Δαρλάση, Αναγνωστοπούλου, Οικονομάκη, Τσιάρα (λ), Νάστου (λ), Τσουμήτα, Καπατου, Δελατόλα, Μαγγίνα, Μανδουραράκη. Καλάφάτη.
 Το τουρνουά διωργάνωσε η Α.Ε Αγίας Παραακευής προς τιμήν του αείμνηστου διαιτητή Φανούρη Αγάθου που πήρε και το όνομα του. Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν απονομές προς όλες τις ομάδες καθώς και δείπνο το οποίο παρέθεσε η Αγία Παρασκευή για τις ομάδες που έλαβαν μέρος.
 
Της Νάνση Χερουβείμ

 

TOURNOUA AGATHOSTOURNOUA AGATHOS 001TOURNOUA AGATHOS 002TOURNOUA AGATHOS 003TOURNOUA AGATHOS 004

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εύκολα ο ΑΟ Θήρας το Φιλώτι [vid] Και τώρα... Τελικός! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares