Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 13:48

ΑΟ Θήρας: Με την ψυχολογία στα ύψη κόντρα στον ΑΟ Μαρκοπούλου

Με τον… αέρα της κορυφής και ψυχολογία στα ύψη ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο ΔΑΠΠΟΣ (19:00, Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) τον Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς η ομάδα μας θα προσπαθήσει μπροστά στους φίλους της, να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου και να φτάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει στο «κεφαλόσκαλο» της βαθμολογίας. Παράλληλα ελπίζει με την συμπαράσταση του κοινού της Σαντορίνης, που σε ένα ακόμη αγώνα αναμένεται με την παρουσία του να αποτελέσει τον «7ο παίκτη» μας , ότι θα καταφέρει να κρατήσει για 4η φορά φέτος στο πρωτάθλημα «αλώβητο» το ΔΑΠΠΟΣ προσφέροντας μία ακόμη χαρά στους φιλάθλους.

«Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με έναν αντίπαλο, ο οποίος σεζόν με σεζόν βελτιώνεται και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει, ότι είναι καλή ομάδα είναι. Αν και μετά το ματς με τον Απολλώνιο Κερατσινίου δεν είχαμε τόσο χρόνο, όσο θα θέλαμε, στη διάθεσή μας για να «γεμίσουμε» πλήρως τις «μπαταρίες» μας, πιστεύω πως έχουμε δουλέψει καλά και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για παίξουμε με «καθαρό» μυαλό και αυτοσυγκέντρωση ένα ακόμη ωραίο παιχνίδι μπροστά στον υπέροχο κόσμο της Σαντορίνης» δήλωσε με αισιοδοξία ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο ο Ιταλός προπονητής του Α.Ο. Θήρας, Ματέο Φρέσκι.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares