Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 20:49

Φρέσκι και Χριστοδούλου: Ικανοποίηση για την πορεία και βελτίωση στον Β' γύρο

Δηλώσεις, μετά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιά κόντρα στον Ολυμπιακό παραχώρησαν ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κ. Ματέο Φρέσκι και η αθλήτρια, Στέλλα Χριστοδούλου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην της ομάδας.

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, που απόλαυσαν οι θεατές και οι ομάδες, ένα παιχνίδι με ένταση, ενδεικτικό νομίζω του βαθμού δυσκολίας της φετινής χρονιάς. Έγινε μια μεγάλη μάχη και κάθε μικρή λεπτομέρεια άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα» τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Φρέσκι.

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό του Α’ γύρου ο Ιταλός τεχνικός του Α.Ο. Θήρας ανέφερε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίζουμε. Για το επίπεδό μας. Για μένα αυτό είναι το μόνο σημαντικό πράγμα και ασφαλώς αν παίζεις καλά, καταφέρνεις να φτάσεις σε κάποια αποτελέσματα. Τώρα πρέπει να συζητήσουμε με τις αθλήτριες για κάποια μικρά πράγματα, γιατί όταν παίζεις με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου η απόσταση από το να κάνεις εύκολα λάθη είναι πολύ μικρή. Και για ομάδες όπως η δικιά μας, με νεαρές αθλήτριες, χωρίς τόσο μεγάλη εμπειρία για να κρατηθείς σε αυτό το επίπεδο, όπως και για εμένα, θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτές τις λεπτομέρειες. Μετά από ένα καλό τελείωμα του Α’ γύρου, όπου ξοδέψαμε πολλή ενέργεια, θα πρέπει να αναπληρώσουμε τώρα τις δυνάμεις μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον Β’ γύρο του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, από τις κορυφαίες του αγώνα, δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι και όμορφο θεωρώ στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε ένα πάρουμε τη νίκη, την οποία όπως φάνηκε νομίζω και στο γήπεδο, την θέλαμε πάρα πολύ. Νομίζω οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή του αγώνα, όμως εμείς κοιτάμε τη συνέχεια. Θέλουμε να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και να μπούμε και να κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική θέση, είμαστε εκεί που θέλαμε, αλλά είμαστε αθλήτριες, παλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο και σίγουρα μένει μια πικρία, αφού θέλαμε κάποια αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά. Αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός, οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και σημασία έχει να κοιτάς την επόμενη μέρα και να παρουσιάζεσαι κάθε μέρα και καλύτερος. Αυτό στοχεύουμε από την αρχή της χρονιάς, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους και εύχομαι να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Τώρα έχουμε λίγες μέρες ξεκούρασης, πρέπει να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» μας έπειτα από έναν πολύ δύσκολο Α γύρο» τόνισε η Χριστοδούλου που ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω από όλα και όλα τα όμορφα είναι μπροστά».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares