Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 18:13

Νέα μεταγραφή για τον ΑΟ Θήρας: Ανακοινώθηκε η 22χρονη ακραία Έλενα Χαντζή

Ο ΑΟ Θήρας συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνοντας την απόκτηση της 22χρονης ακραίας Έλενας Χαντζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την πρώην αθλήτρια της αυστριακής Γκρατς, Έλενα Χαντζή, η οποία με τις εμπειρίες της από Ελλάδα και Αυστρία, αναμένεται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια του συλλόγου για διάκριση.

Γεννημένη στις 2/5/2001 στην Πάτρα η 22χρονη αθλήτρια έχει ύψος 180μ και αγωνίζεται ως ακραία.

«Γέννημα θρέμμα» της Ολυμπιάδας Πατρών (2014-2020), η Χαντζή αγωνίστηκε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, στον Αίαντα Ευόσμου, με συμπαίκτρια στην παρθενική της παρουσία στη Volleyleague την κεντρική μας Θεοφίλη Χαμαλίδου και στον Ιωνικό Νίκαιας. Φέτος αγωνίστηκε στην Αυστρία, όπου με την UVC Holding Graz κατέκτησε την 3η θέση του Κυπέλλου Αυστρίας και συμμετείχε στο Challenge Cup.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση, η νεαρή αθλήτρια τόνισε για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στο δυναμικό του Α.Ο. Θήρας. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ απαιτητικό, παρόλα αυτά είμαι σίγουρη πως μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.»

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένεια της την Έλενα και της εύχεται μια καλή και επιτυχημένη νέα χρονιά με υγεία και διακρίσεις με την ομάδα μας».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares