Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 17:07

Μεταγραφική ενίσχυση στον ΑΟ Θήρας: Ανακοινώθηκε η Καναδή ακραία Βίκυ Σαβάρ

Ο ΑΟ Θήρας ενισχύθηκε στην επίθεση με την 30χρονη Καναδή ακραία, Βίκυ Σαβάρ, που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη.

Η ανακοίνωση της ομάδας από τη Σαντορίνη:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την 30χρονη Καναδή αθλήτρια, Βίκυ Σαβάρ.

Γνώριμη στο φίλαθλο κοινό από την συμμετοχή της στη φετινή Volleyleague με τον Άρη Θεσσαλονίκης, η διεθνής άσος του Καναδά, με την πολύτιμη εμπειρία της από κορυφαίες διοργανώσεις (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Volley Nations League, Πρωτάθλημα NORCECA, Παναμερικανικό Κύπελλο κ.α) και την επιτυχημένη παρουσία σε πολλά ξένα πρωταθλήματα, θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ποιότητα στα άκρα και επιπλέον επιθετικές λύσεις.

Γεννημένη 14 Φεβρουαρίου 1993 στο Jonquière του Κεμπέκ η Σαβάρ έχει ύψος 1.85μ και αγωνίζεται ως ακραία. Μετά την Carabins στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ έπαιξε σε SteelVolleys Linz-Steg (Αυστρία), HPK Naiset (Φινλανδία), Minis Arluy VB Logroño, CV Haris (Ισπανία), Πανναξιακό ΑΟΝ, Άρη Θεσσαλονίκης, Terville-Florange O C (Γαλλία) και SK Prometey (Ουκρανία).

Στις πρώτες της επίσημες δηλώσεις ως αθλήτρια της ομάδας μας η Σαβάρ τόνισε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για το β’ μέρος της φετινής Volleyleague θα ενταχθώ στoν A.O. Θήρας. Είναι μια δυνατή ομάδα, ικανή να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν!”.

Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Βίκυ στην οικογένεια του συλλόγου μας και της εύχεται μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες, σε προσωπικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares