Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 23:13

Volleyleague Γυναικών: Εκτός έδρας ντέρμπι με ΠΑΟΚ για τον ΑΟ Θήρας - Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Η 14η στροφή της Volley League γυναικών είναι γεμάτη από σπουδαίες αναμετρήσεις που αναμένεται να δημιουργήσουν νέες ισορροπίες στoν βαθμολογικό πίνακα, με τον ΑΟ Θήρας να δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Στις 18:00 το Σάββατο στο PAOK Sports Arena υπάρχει το άλλο μεγάλο ντέρμπι με τον Δικέφαλο (17β.) να κοντράρεται με τον ΑΟ Θήρας (29β.). Οι ασπρόμαυρες (κι αυτές ολοκλήρωσαν μεσοβδόμαδα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις) παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στην προσπάθεια τους να βρεθούν στην πρώτη τετράδα, ενώ ο ΑΟ Θήρας θέλει να κάνει το 3χ3 στην Θεσσαλονίκη (έχει κερδίσει Πεύκα και Άρη) για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

«Αυτή είναι η ζωή μας, συνεχόμενες απαιτητικές αναμετρήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΟ Θήρας, μία καλή ομάδα και αυτό αποτυπώνεται από την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να επαναλάβουμε τα καλά στοιχεία από το προηγούμενο παιχνίδι στο Βισμπάντεν, να παίξουμε με γενναιότητα, να ρισκάρουμε, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να καταφέρουμε κάτι. Ο ΑΟ Θήρας είναι μία έξυπνη ομάδα, καθώς παίζουν επάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Θα χρειαστεί να μειώσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, έχοντας ως στόχο να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Για ακόμα μία φορά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας στο Βισμπάντεν, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ελλάδα. Δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, στα εντός έδρας παιχνίδια μας δεν έχουμε αυτή την ατμόσφαιρα, η οποία όπως φάνηκε δίνει ώθηση στις παίκτριες μου να παίξουν καλύτερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποιήθηση», σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ντάρκο Ζάκοτς.

«Προετοιμαστήκαμε καλά για το πρώτο εκτός έδρας ματς της νέας χρονιάς! Όλες οι αθλήτριες είναι συγκεντρωμένες στις υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι που προέχει ως προτεραιότητα στη σκέψη όλων μας και όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, Ματέο Φρέσκι.

Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Μετς με το μεγάλο ντέρμπι όπου ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (33β.), υποδέχεται την 4η της βαθμολογίας ΑΕΚ (28β.). Οι πράσινες μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων αφοσιώνονται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και υποδέχονται την Ένωση που τις έχει υποχρεώσει στη μοναδική τους ήττα μέχρι στιγμής στη σεζόν.

«Προερχόμαστε από μια δυνατή μάχη που δώσαμε με τη Ναντ στη Γαλλία και θεωρώ ότι παλέψαμε στα ίσα ένα μεγάλο αντίπαλο. Από κει και πέρα συνεχίζουμε έχουμε μπροστά μας τις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γενομένης το ματς με την ΑΕΚ και η σκέψη και το μυαλό μας είναι σε αυτό το ματς. Χρειάζεται προσοχή ο αντίπαλος καθώς μας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο και οφείλουμε να παίξουμε με συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Από την άλλη, ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη και σίγουρα θα θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Εμείς έχουμε 2 νέα πρόσωπα εδώ και 2 εβδομάδες και προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτερα απ'ότι πριν. Κερδίσαμε τον Παναθηναικο στον πρώτο γύρο και σίγουρα μπορούμε να τον κερδίσουμε στο γηπεδο του κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κανουμε».

Την ίδια ώρα στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας με τις δύο ομάδες να έχουν αλλαγές στους πάγκους τους. Η ουραγός Λαμία συνεχίζει πλέον με τον Κώστα Αγγουρά (βοηθός μέχει πρότινος του Ηλία Αγγέλη που παραιτήθηκε), ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου θα καθοδηγήσει την ομάδα της Βούλας (με τον Γιώργο Ρούση να παραιτείται και αυτός στις αρχές της εβδομάδας).

Τοπικό ντέρμπι στα Πεύκα όπου οι Ακαδημίες Πρωταθλητών αντιμετωπίζουν τον Άρη με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι στην 7η θέση με 17 βαθμούς και τις φιλοξενούμενες στην 10η με 13 βαθμούς.

Πειραϊκό ντέρμπι και στο Κερατσίνι όπου ο προτελευταίος Απολλώνιος θέλει να επαναλάβει την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου γύρου (ήττα στο τάι μπρέικ) κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό με τις ερυθρόλευκες να θέλουν το τρίποντο έχοντας στο μυαλό τους και το ντέρμπι στο Μετς.

Αθηναϊκό ντέρμπι και στο «Α. Φώτσης» το οποίο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς ο Ηλυσιακός, υποδέχεται τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 8η θέση με 14 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τρίκκα.

Γυμναστήριο «Χαλκοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Σ.Π. Θέτις
Διαιτητές: Χλωρός, Κουτσής, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σκορδαρά, Καλαντζής, Γραμματεία: Τσάβου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Δρούκα, Σταυρίδου, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Μαυρίδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Κάλλης, Επότπες: Ψύχου, Καπλάνης, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μάλφας, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Σαμοθράκης, Βέντρας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Προκοπίου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τσιλάλης, Κολλάρου, Γραμματεία: Ταλάρου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares