Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 19:35

MVP της 14ης αγωνιστικής η Στέλλα Χριστοδούλου του ΑΟ Θήρας

Έπειτα από συνολικά 9 παρουσίες στην Best Team των αγωνιστικών της Volley League γυναικών, ο πρώτος φετινός τίτλος MVP για αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας είναι γεγονός!

Συγκεκριμένα η πασαδόρος μας Στέλλα Χριστοδούλου χάρις στη σπουδαία της εμφάνιση στο εκτός έδρας 3-1 σετ της ομάδας μας επί του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα με τον τίτλο της MVP η «μαέστρος» της ομάδας μας κέρδισε πανάξια μία θέση στην κορυφαία 7άδα της αγωνιστικής, ως καλύτερη πασαδόρος. Η πολύπειρη άσος, πέρα από τους συνολικά 8 πόντους (6/9 επιθέσεις, 1 άσσο και 1 μπλοκ) που σημείωσε, οργάνωσε αριστοτεχνικά το παιχνίδι μας στην επίθεση, επιτρέποντας στον Α.Ο, Θήρας να τελειώσει το ντέρμπι με 45% αποτελεσματικότητα (48/106 τελειωμένες). Μάλιστα η Χριστοδούλου είχε και το εντυπωσιακό 7.1 στην αξιολόγηση.

Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να… πηγαίνει πολύ στην Στέλλα Χριστοδούλου, καθώς στο εκτός έδρας 3-0 σετ της ομάδας μας κόντρα στον ΑΣ Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ο «εγκέφαλος» του Α.Ο. Θήρας είχε αναδειχθεί, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2023, ξανά κορυφαία πασαδόρος της 2ης αγωνιστικής.

Η Στέλλα Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Ιουλίου 1991 και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ένωση Βύρωνα. Στην συνέχεια πέρασε από τον Πανελλήνιο και το 2011 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2023, με μία ενδιάμεση στάση στην Τουρκία και στην Μπελεντίγεσπορ τη σεζόν 2020-21, λόγω της πανδημίας.
Από το καλοκαίρι του 2023 ηγείται της προσπάθειας του Α.Ο. Θήρας.

Στέλλα Χριστοδούλου: «Ευχαριστιέσαι να παίζεις για αυτήν την ομάδα»
Με αφορμή την ανάδειξή της ΚΥΑΝΑ MVP η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε τα εξής:

Για το βραβείο της MVP: «Είναι χαρά μου η ανάδειξη ως MVP. Συνδυάστηκε με μία καλή νίκη της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου γιατί αυτή η ατομική διάκριση ήρθε μέσα από την ομαδική δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί».

Για την πορεία του ΑΟ Θήρας: «Έχουμε μία καλή και σταθερή πορεία όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε μία ομάδα που καθημερινά θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Όλοι οι άνθρωποι στο νησί αγαπάνε την ομάδα, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο».

Για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών: «Φέτος γίνεται ένα δυνατό, συναρπαστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύ όμορφο θέαμα σε κάθε αγωνιστική με δυνατά παιχνίδια, που και εμείς οι αθλήτριες όσο και οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο γήπεδο ευχαριστιούνται. Είναι όμως στενάχωρο να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, ώστε περισσότερος κόσμος αλλά και νέα παιδιά να μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά και στο δικό μας άθλημα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares