Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 09:00

Volleyleague Γυναικών: Για την 5η σερί νίκη ο ΑΟ Θήρας κόντρα στον ΟΦΑ Απολλώνιο

Ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει τον ΟΦΑ Απολλώνιο στο κλειστό Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης» το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου (19:00) για την 16η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών με στόχο τη διατήρηση του αήττητου στον Β' Γύρο αλλά και την 5η διαδοχική νίκη.

Το σύνολο του Ιταλού τεχνικού, Ματέο Φρέσκι, που «μετράει» 4 «καθαρές» νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του 2024, θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο του Β’ γύρου κόντρα σε μία σκληροτράχηλη, αλλά και ενισχυμένη πλέον ομάδα. Μολονότι ο αυριανός μας αντίπαλος βρίσκεται στα… χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στον Α’ γύρο «έκοψε» βαθμούς από δύο ομάδες της τετράδας, με την έδρα να αποτελεί ένα από τα φετινά του «όπλα» (3 νίκες-4 αγώνες).

«Βρισκόμαστε σε μία περίοδο, όπου η ομάδα μας είναι πολύ συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες κάθε παιχνιδιού. Αυτό κάναμε και για τον αγώνα με τον Απολλώνιο Κερατσινίου, όπου θα προσπαθήσουμε από την αρχή να παίξουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλουμε, όπως πάντα, τον ρυθμό μας στον αγώνα» δήλωσε ο κ. Φρέσκι ενόψει της «μάχης» στο Κερατσίνι, όπου ζητούμενο είναι η 5η σερί επιτυχία, που θα διατηρήσει τον Α.Ο. Θήρας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares