Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 11:31

Ντέρμπι ισχύος και δύναμης στη Νάξο!!

PANNAXIAKOS-OLYMPIAKOS FILIKO

Τα ψέματα τελείωσαν ποια καθώς το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 γυναικών βρίσκεται προ των πυλών. Το Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα στο κλειστό της Νάξου η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν υποδέχεται τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου.

NAXOS Katsonis 200x100Οι δυο ομάδες αποτελούν τα δυο ακλόνητα φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορίας και αυτό από μόνο του δίνει στην αναμέτρηση τον τίτλο του Ντέρμπι.

Οι δυο σύλλογοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας μάλιστα στα ρόστερ τους αθλήτριες υψηλού επιπέδου, που μπορούν να αποδώσουν θεαματικό Βόλεϊ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι για τον ΖΑΟΝ η Τζούλια Μπορίσοβα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στη σύνθεσή της ομάδας της Κηφισιάς και από την άλλη για τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν η πολύπειρη και εξαιρετικά δυναμική Μαρία Χατζηνικολάου η οποία με το «χέρι από σίδερο» που διαθέτει μας έχει δώσει ήδη επιθέσεις και μπλοκ που βγάζουν φωτιά.

Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου Γιώργος Δερμάτης θα έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες της ομάδας, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα κάτι που έδειξε έμπρακτα και η κατάκτηση του τίτλου του τουρνουά "Φανούρης Αγάθος" όπου η ομάδα της Νάξου συμμετείχε πρόσφατα και έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή.

Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αυτού έχει μεγάλη σημασία για τις Ναξιώτισσες καθώς με νίκη κερδίζουν όχι μόνο προβάδισμα κόντρα σε ένα σημαντικό αντίπαλο που θέλει την άνοδο στην Α1 όπως και αυτές, αλλά και την πολυπόθητη θετική ψυχολογία για τη συνέχεια των δύσκολων αγόνων της κατηγορίας.

Η ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν ζητά από τον κόσμο να βρεθεί κοντά της το Σάββατο και να δείξει και πάλι την αγάπη της προς αυτή γεμίζοντας το κλειστό "Δ. Περιστεράκης", συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη στήριξη που δίνει στην ομάδα με την κάθε ευκαιρία.

Της Νάνση Χερουβείμ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares