Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 09:19

Αλλαγές ετοιμάζει η διοίκηση. Δηλώσεις Παλιόπορτα

panigirismoi foinikas-2012-paiktes

Η κακή εικόνα της ομάδας μας στα τελευταία παιχνίδια έχουν προβληματίσει τη διοίκηση, που για μια ακόμη φορά καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει ο σύλλογος ανταγωνιστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του peiratiko.net, αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ετοιμάζονται τις… επόμενες ημέρες, καθώς ο προπονητής Χρήστος Πάτρας και οι συνεργάτες του δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά κάποιον παικτών, που ίσως και το παιχνίδι της Μίκρας να είναι το τελευταίο τους.

Μια προσθήκη αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην ομάδα μας, καθώς η διοίκηση έχει αποδείξει πως για το καλό του συλλόγου θα δώσει όσα χρήματα χρειαστούν για να κάνει τον κόσμο χαρούμενο.

Τις επόμενες ημέρες ίσως να έχουμε νεότερα…

Εντωμεταξύ, ο ισχυρός άνδρας των πειρατών κ. Παλιόπορτας δήλωσε στο peiratiko.net για το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή. Ο μεγαλομέτοχος του «Πειρατικού» ετοιμάζεται σε λίγη ώρα να αναχωρήσει οδικώς (όπως το συνηθίζει) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου…

«Πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά, αλλά ευελπιστώ πως από αύριο η ομάδα θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα».

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την προσφυγή του Φοίνικα:

«Είμαι στο καράβι καθοδόν για την Αθήνα και αμέσως για τη Θεσσαλονίκη. Δεν το ήξερα να είμαι ειλικρινείς. Θα δούμε τη θα κάνουμε».

Για το αν θα αλλάξει κάτι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας:

«Θα δούμε. Ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πως θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για το καλό της ομάδας».

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares