Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 12:36

Νίκη για Φοίνικα, Φωνές από ΑΟ Θήρας.

FOINIKAS-AO THIRAS GINAIKES 2012

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι περίπου 150 φίλοι του βόλεϊ που βρεθήκαν στο κλειστό γήπεδο "Δημήτριος Βικέλας" στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής Γυναικών του Α΄ Τοπικού.

 

FOINIKAS-AO THIRAS GINAIKES 2012 2Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου αντιμετώπισε τον Α.Ο. Θήρας στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Πριν το αγώνα οι δυο ομάδες βρίσκονταν στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα με 6 Βαθμούς και 6-0 στα σετ, όμως ήταν εμφανές ότι μετά το παιχνίδι η κορυφή ήταν μόνο για την καλύτερη.

Οι δυο ομάδες ήθελαν όσο τίποτα την νίκη και αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι ματς κρίθηκε στο Τάι Μπρέϊκ.

Το ματς τα είχε όλα ,αγωνιά, ένταση, πάθος ,εναλλαγές στο σκορ, και σαφώς ποιοτικό βόλεϊ.

Οι δυο ομάδες έδωσαν μαθήματα βόλεϊ και σίγουρα αποζημίωσαν του φίλους που βρεθήκαν στο γήπεδο και είχαν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παιχνίδι Α1 κατηγορίας.

Τελική νικήτρια η ομάδα του Φοίνικα με 3-2, νίκη όμως που αμφισβητείτε από τους ανθρώπους του Α.Ο Θήρας, καθώς όπως "φωνάζουν" οι Σαντορινιοί παράγοντες η ομάδα τους αδικήθηκε από την διαιτησία των κυρίων Νομικού – Μπαρμπούνη.

1ο Σετ.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Φοίνικα Σύρου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα και έφτασε πάρα πολύ άνετα όπως δείχνει και το σκορ με 25-6 στην κατάκτηση του πρώτου σετ με καλύτερη την Πρίντεζη που επέτυχε 9 συνεχόμενους πόντους από θέση σερβίς.

2ο Σετ.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Α.Ο.Θήρας αφυπνίστηκε και μπήκε πιο δυνατά και έτοιμη για την ανατροπή. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο ως το 8-8, σε αυτό το σημείο ο Α.Ο.Θήρας πηρέ ένα μικρό προβάδισμα 8-14.Στην συνεχεία οι Συριανές προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να ξανακάνουν το ματς ντέρμπι καθώς έκαναν το 19-19.Σε αυτό το σημείο η Παπαδοπούλου έδειξε τις επιθετικές της αρετές και με δυο συνεχομένους πόντους έκανε το 19-21 βάζοντας σε θέση οδηγού τις φιλοξενούμενες ως την ολοκλήρωση του σετ, η Σύρος βρίσκονταν πάντα σε απόσταση δυο πόντων και έτσι η Θήρα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με 24-26.

3ο Σετ.

Το τρίτο σετ ήταν επανάληψη του δευτέρου. Η ομάδα του Α.Ο. Θήρας είχε πάρει από το ξεκίνημα το προβάδισμα με μέγιστη τιμή το +4. Στο τέλος του τρίτου σετ η ομάδα της Σύρου προσπάθησε να πλησιάσει και FOINIKAS-AO THIRAS GINAIKES 2012 1κατάφερε να ισοφαρίσει στο κομβικό σημείο 24-24.Ομως σε αυτό το σημείο η ομάδα της Θήρας ήταν πιο ψύχραιμη και πηρέ το σετ με 26-28 και φτάνοντας στην ολική ανατροπή στα σετ με 1-2.

4ο Σετ.

Το τέταρτο σετ χωρίς καμία αμφισβήτηση ήταν το πιο εντυπωσιακό όχι μόνο από πλευρά παιχνιδιού αλλά και το γεγονός ότι στο τέλος του σετ τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν πάρα πολύ δυναμικά και συμβάδιζαν στο σκορ. Σε ένα πολύ σημαντικό σημείο η Τσάπαλα με δυο δικούς της πόντους έκανε το 21-19 και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στις Συριανές .Στο τέλος του τέταρτου σετ και συγκεκριμένα όταν το σκορ ήταν 23-22 υπέρ του Φοίνικα ένα πόντος που αρχικά δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων οι παίχτριες του Α.Ο.Θήρας διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση κ.Νομικός αρχικά άλλαξε την απόφαση του αλλά μετά από συζητήσεις με τον Β΄ διαιτητή τον κ.Μπαρμπούνη δεν μπορούσε να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα κατοχυρώνονταν ο πόντος. Ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες και από τις αρχηγούς των δυο πλευρών αρχικά έδωσε από μια κίτρινη κάρτα και στη συνεχεία το σκορ άλλαξε σε 24-23, τελικά ο Φοίνικας πηρέ το σετ με 25-23 χωρίς να παιχτεί Βόλεϊ, με τον κύριο Νομικό να δίνει ακόμα μια κίτρινη κάρτα και να "καθαρίζει" το σετ.

Τάι Μπρέϊκ (5ο Σετ)

Όλα έμελε να ξεκαθαριστούν στο Τάι Μπρέϊκ. Η Σύρος έκανε εύκολα το 3-0,όμως η εμπειρία της Παπαδοπούλου βοήθησε την ομάδα από την Θήρα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 3-4.Ομως η Αργυριάδου από το σερβίς έδωσε εκ νέου προβάδισμα με 6-4. Τα νευρά ήταν τεντωμένα σε όλη τη διάρκεια του πέμπτου σετ με αποτέλεσμα κ.Νομικος να ξαναδώσει κίτρινες κάρτες στους πάγκους των δυο ομάδων καθώς λίγο έλειψε παράγοντες αυτών να πιαστούν στα χεριά ευτυχώς για το καλό του αθλήματος έμειναν μόνο σε άσεμνες λογομαχίες. Το τελικό σκορ 15-8 βρήκε νικήτρια την ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα με 3-2 σετ και είναι μονή πρώτη στον όμιλο.

Από την άλλη πλευρα η ομαδα από την Θήρα δεν δεχτηκε να κανει καμια δηλωση στην καμερα του Sport Cyclades καθως εξαλη με το αποτελεσμα καθως θεωρει ότι υπηρξε εμφανης αλλιωση αποτελεσματος με καποια σφυριγματα σε κρισιμα σημεια του 3,4, 5 σετ από τον κ. Νομικό.

ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:   25-6 (1-0),24-26 (1-1),26-28 (1-2),25-23 (2-2),15-8 (3-2)

Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ: 7.Κάμπαξη (Α),8.Μουστάκα,3.Καλοξύλου,12.Νομικού,9.Ρούσσου Γ.,2 Πρίντεζη,4.Τσάπαλα,10.Σταθοπουλού,11.Αργυριάδιου, 14.Σαμπανάι,1(Λ) Ψυλλίδη,13. Ρούσσου Ε.

Προπονητής : κ. Βουρδέρης Α.

Α.Ο.ΘΗΡΑΣ : 6.Μεμετζή,10.Κακριδώνη,14.Πρέκα,2 Τρίμα (Λ),15.Τσώτα,11.Φίτρου (Α),7.Συνολάκη Ε.,12.Συνολάκη Ρ.,1.Παπαδοπούλου,18.Μέντα,16.Σερασκέρη,8.Σαλινούδη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares