Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 21:11

Άλωσε τα Ιλίσια!

ILISIA-PANNAXIAKOS

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα ήταν το χτεσινό στα Ιλίσια για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Οι Ναξιώτισσες αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας γυναικών και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη με 0-3 σετ. 

NAXOS Katsonis 200x100Η απόδοση των αθλητριών του Γιώργου Δερμάτη ήταν αρκετά καλή με την ομάδα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους και να δείχνει μια φορά ακόμη πως στην καλή της μέρα δεν έχει πραγματικά αντίπαλο. 
Ο Ηλυσιακός κατάφερε μόνο να πάρει προβάδισμα στο ξεκίνημα του τρίτου σετ κάνοντας κάποιους αιφνιδιασμούς που φάνηκαν να μπορούν να του δώσουν το σετ μα κάπου εκεί ο Πανναξιακός έβαλε φράγμα ισοφάρισε και τελείωσε το ματς, ένα ματς που ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ποτέ. 

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος της Νάξου έδειξε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, απίστευτη αλληλοκάλυψη σε κάθε φάση καθώς δεν άφηναν καμιά μπάλα χαμένη αν πρώτα δεν είχαν κάνει ότι μπορούσαν να την πιάσουν. Τα λάθη ήταν ελάχιστα και φάνηκαν μόνο στο τρίτο σετ παρ όλα αυτά αυτό δεν πτόησαν την φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει τη νίκη, μια νίκη που έδειξε την ποιότητα της και το ότι μπορεί να φτάσει ψηλά.NAXOS sima vofanon

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν η Καρπουζά, Σιώρη και Χατζηνικολάου ενώ ξεχώρισε και η παρουσία της νεαρής Σέργη που μπήκε αλλαγή σε αρκετά σημεία του αγώνα και πραγματοποίησε πολύ καλές ενέργειες καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε φάση.
Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία των φίλων του Πανναξιακού από το κλαμπ της Αθήνας που πρόσφατα δημιούργησαν και σχετικό σάιτ για την ομάδα τους με σκοπό την πληροφόρηση των φιλάθλων στην Αθήνα για οτιδήποτε αφορά το σύλλογο.

Τα σετ του αγώνα: 19-25, 14-25, 18-25

Συνθέσεις
Α.Ο Ηλυσιακός: 
Προπονητής: Κώστας Λιώσης
Σφυρή, Κουτουζίδου, Μιχαήλ, Πασχάλη, Δασκαλοπούλου, Ράγκου, Στέφου, Μάρκου, Δέδε, Μπέμπη, Καρακίτσου, ΄Χαρίση.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν :
Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης
Κακουράτου, Εμμανουηλίδου, Σιώρη, Μουτζουρίδου, Λαγουδάκη, Χατζηνικολάου, Λαίου, Σέργη, Φάρκωνα, Καρπουζά, Σκούνα, Γκολφινοπούλου.

Της Νάνση Χερουβείμ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares