Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 02:16

MVP Σιώρη και Χατζηνικολάου...

siori 2

Το sportcyclades από αυτή τη στιγμή θα σας εκθέτει μετά από κάθε αγωνιστική της Α2 γυναικών την προσωπική  του γνώμη για την καλύτερη παίκτρια  σε κάθε αγώνα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν .

siori 2

 

Το sportcyclades από αυτή τη στιγμή θα σας εκθέτει μετά από κάθε αγωνιστική της Α2 γυναικών την προσωπική  του γνώμη για την καλύτερη παίκτρια  σε κάθε αγώνα τουNAXOS sima vofanon Πανναξιακού Α.Ο.Ν . 
xatz 1Για την πρώτη αγωνιστική ...Είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας της Νάξου αυτή που με με τα τρομερά και ασύλληπτα καρφιά  αλλά και τα μπλοκ της εξουδετερώνει τις καλύτερες και πιο δυνατές αντίπαλες άμυνες χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Το βιογραφικό της είναι βαρύ αλλά η ίδια δεν στάθηκε εκεί. Η αρχηγός του Πανναξιακού Μαρία Χατζηνικολάου πέρνει   για την πρώτη αγωνιστική της Α2 βόλει γυναικών τον τίτλο του ΜVP καθώς απέναντι στο ΖΑΟΝ Κηφισιάς πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση  καθώς ήταν απόλυτα σταθερή καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και  προσέφερε υψηλό θέαμα με τα φράγματα  στις παίκτριες τοου ΖΑΟΝ αλλά και την ταχύτατη κάλυψη στις συμπαίκτριες τις όποτε αυτή χρειάστηκε.

Για την δεύτερη αγωνιστική της Α2 βόλει γυναικών MVP της αναμέτρησης είναι η Δήμητρα Σιώρη από την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Η έμπειρη αθλήτρια των Ναξιωτισσών 

siori 3

κόντρα στον Ηλυσιακό κέρδισε επάξια αυτό τον τίτλο από  εμάς καθώς  η απόδοση της ήταν εξαιρετικά καλή.

Η ίδια υπερέβαλε εαυτόν αφού ήταν παρούσα σε κάθε φάση  κάλυπτε εξαιρετικά σε κάθε άμυνα υποδεχόταν τη μπάλα με λίγα λόγια τα έκανε όλα στο μέγιστο βαθμό γι αυτό και χρίζεται η κορυφαία του αγώνα. Η εμπειρία της και το ταλέντο της δίνουν το κάτι παραπάνω σε μια εξαιρετικά στημμένη ομάδα που υπόσχεται πολλά.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares