Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 13:02

Έδειξαν ανθρωπιά.

FILANTHROPIKOS AGONAS VOLLEY

Με πραγματικά σπουδαία επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/12/2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης, ο φιλικός αγώνας βόλλεϋ, ανάμεσα στον Α.Ο Θήρας και τον Πανθηραϊκό Α.Ο, που σκοπό είχε την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των νεφροπαθών του νησιού.

Ο φιλικός αυτός αγώνας, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας Θήρας - σε συνεργασία με τα δύο σωματεία, φαίνεται ότι είχε μεγάλη απήχηση,καθώς οι εξέδρες πλημμύρησαν από Θηραίους όλων των ηλικιών και η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική. Οι διοργανωτές δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους  για την συμμετοχή του κόσμου τον οποίο και ευχαρίστησαν στην έναρξη της εκδήλωσης. Εκ μέρους των νεφροπαθών μίλησε ο Σπύρος Καβαλάρης. 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η ανδρική ομάδα του Πανθηραϊκού νίκησε την γυναικεία του ΑΟ ΘΗΡΑΣ, με 3-1 σετ, σε ένα πραγματικό πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως μετά από κλήρωση, τρεις τυχεροί κέρδισαν αναμνηστικά δώρα των δύο ομάδων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της  εκδήλωσης, ενώ είναι σημαντικό μελλοντικά, να διεξαχθούν και άλλα τέτοια εγχειρήματα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανναξιακός ΑΟΝ - Νηρέας Χίου [vid]. MVP η Λαγουδάκη. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares