Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 00:50

Πανναξιακός ΑΟΝ: ''Μια γροθιά''.

PANNAXIAKOS-ZAON PAIXTRIES NAXOU

Μπορεί το θέμα με την παραίτηση του Προέδρου του Πανναξιακού ΑΟΝ Γιάννη Βαλληνδρά να βρίσκετε σε εξέλιξη, αλλά η προετοιμασία της ομάδας από τη Νάξο, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη συνεχίζεται κανονικά.

Η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α1, η οποία πατάει σε πολύ γερές βάσεις που έχουν χτίσει τα Δ.Σ των τελευταίων χρόνων, ίσως να διανύει μια περίοδο διοικητικών ανωμαλιών αλλά αυτό δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αλλοιώσει την εικόνα της, καθώς όσοι αναμιγνύονται με τον χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για μια ομάδα που διοικείτε από ανθρώπους με ανιδιοτελή προσφορά και είναι μία από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ.

Λύσεις

Τα παραπάνω συνεπώς δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν όλους μας στο συμπέρασμα ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα βρει τις λύσεις, πράγμα άλλωστε που έχει αποδείξει και στο παρελθόν όταν έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με παρόμοιες καταστάσεις.

Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι νωρίς το απόγευμα υπήρξε και η υποβολή παραίτησης και από τον Ταμία της ομάδας Νίκο Βαφία.

Στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ της ομάδας αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει και να δοθούν οι ανάλογες λύσεις.

Πάντως τα μέλη του Δ.Σ δηλώνουν ότι, ήταν, είναι και θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος και θα υποστούν το κόστος όποιο και να είναι αυτό.

Στήριξη

Η ομάδα της Νάξου συμμετέχει στην Α2 (πρωτοπόρος) και μάλιστα είναι κάτι που το κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ίσως οι κάτοικοι του νησιού θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στην ομάδα και να γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Πραγματικά είναι απογοητευτικό να μην βλέπεις γεμάτες εξέδρες σε ένα γήπεδο μιας νησιώτικης ομάδας, η οποία τώρα χρειάζεται την στήριξη και την ώθηση όλων μας, με σκοπό να την θαυμάζουμε του χρόνου στην Α1 Βόλεϊ Γυναικών.

Η μη συμμετοχή του κόσμου απογοητεύει εμάς… φανταστείτε όμως πόσο απογοήτευση μπορεί να δώσει στους ανθρώπους του Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ, οι οποίοι «ματώνουν» οικονομικά και πασχίζουν για το καλύτερο, ψάχνοντας συνοδοιπόρους στο όνειρο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares