Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 00:24

ΑΟ ΘΗΡΑΣ: ''Α2 We Are Here''

"ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ" … Ξεκίνησε με σκοπό να γίνει κάτι καλό, στη συνέχεια μετουσιώθηκε σε "ΛΕΣ;" Και στο τέλος το όνειρο προσγειώθηκε στο νησί του Ηφαιστείου, τη Σαντορίνη, που σήμερα φόρεσε τα γιορτινά της για να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη αθλητική διάκριση, που έχει γνωρίσει ποτέ και δεν είναι άλλη από την άνοδο στα σαλόνια της Α2 για τη Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΑΟ Θήρας.

Οι τόνοι της γιορτής χαμήλωσαν στο άκουσμα ενός τραγικού ατυχήματος που έγινε λίγες ώρες πριν τη φιέστα και είχε ως θύμα ένα νέο παιδί. Μάλιστα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα για το τραγικό αυτό γεγονός κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στον χωρίς βαθμολογική σημασία αγώνα που έκλεισε και τα μπαράζ ανόδου της Σαντορίνης ο ΑΟ Θήρας που πριν το ματς απέναντι στην Αναγέννηση Σάμου ήταν ήδη στην Α2 δεν δυσκολεύτηκε να κάμψη την αντίσταση της νεανικής Σαμιώτικης ομάδας και αν και βρέθηκε πίσω στα σετ με 1-0 (25-22) στο τέλος «σοβαρεύτηκε» και επικράτησε εύκολα με 3-1.

Αναλυτικά τα σετ: 1-0 (25-22), 1-1 (12-25), 1-2 (14-25), 1-3 (14-25).

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, όπου ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος (δημοσιογράφος), ο Κ. Μάϊνας, ο Κ. Σιγάλας και ο Κ. Καντζέλης και ο Πρόεδρος του Α.Ο.Θ. Κ. Συνολάκης, βράβευσαν την ομάδα του ΑΟ Θήρας και χωριστά την Ελένη Μεμετζή, τον Σωτήρη Αμαριανάκη και την Ειρήνη Φύτρου.

Στην φιέστα παρευρέθησαν μέλη της ΕΟΠΕ και ο πρόεδρος της Τ.Ε Κυκλάδων κ. Σταύρος Μπαλόπιτας, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε όλους τους αγώνες μπαράζ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της Ελένης Μεμετζή, της οποίας η προσφορά είναι ανεκτίμητη, τόσο για το Ελληνικό Βόλεϊ, όπου έλαμψε για χρόνια, τόσο και για την παρουσία της στον ΑΟ Θήρας, όπου μέσα σε λίγους μήνες εμφύτευσε σε αυτή την ομάδα τη νοοτροπία του πρωταθλητή.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας, που όπως έχουν δείξει ξέρουν που πρέπει να επενδύουν, έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της Ελένης Μεμετζή και του Σωτήρη Αμαριανάκη, οι οποίοι θα είναι οι ενορχηστρωτές του οικοδομήματος του ΑΟ Θήρας.

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares