Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 15:23

Πρώτη συγκέντρωση

Το παρθενικό ταξίδι του Πανναξιακού ΑΟΝ στα βαθιά νερά της Α1 κατηγορίας γυναικών ξεκινάει αύριο το απόγευμα. Με οδηγό τον Ζόραν Κόβαζιτς η γυναικεία ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 19:00 στο ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου με σκοπό την πρώτη γνωριμία και στη συνέχεια τη πρώτη προπόνηση.

Προπονήσεις, οι οποίες έως το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται στο στίβο του σταδίου, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών εντός του κλειστού γυμναστηρίου. Το παρών στην πρώτη προπόνηση θα δώσουν οι Στέλλα Λαγουδάκη, Άννα Καρπουζά, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ξένια Κακουράτου, Δώρα Γκολφινοπούλου, Αλίκη Κωσταντινίδου, Ελένη Φάρκωνα και Χριστίνα Σέργη όσον αφορά τα μέλη της «μεγάλης» ομάδας αλλά και οι μικρές από τις παγκορασίδες (κατέκτησαν πέρυσι τον τίτλο στις Κυκλάδες) Αδριανή Τσιμπλάκη, Ελίζα Αναγνώστου, Ιωάννα Μαυρομμάτη, Ατζέλικα Ευαγγελίστα, Ιωάννα Παντελιά, και Κική Βασιλάκη, με τη τελευταία να είναι η μικρότερη αθλήτρια στην ιστορία του Πανναξιακού που αγωνίστηκε σε αγώνα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα και η Σερβοουγγαρέζα πασαδόσος Κρίστινα Τσέσλιαρ από την Σερβία.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων με την οριστικοποίηση λεπτομερειών θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares