Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 00:32

Πατάει επιτέλους παρκέ [photos]

Γίνονται. θαύματα. Οι εργασίες όσον αφορά τον χρωματισμό του παρκέ ολοκληρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου και έτσι αύριο στις 10 το πρωί η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ θα μπει για πρώτη φορά .

Βλέπετε τα κορίτσια του Ζόραν Κόβασιτς την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων την ανάλωσαν στο ανοιχτό γήπεδο στίβο με διπλές προπονήσεις (πρωί στις 09:00 και απόγευμα στις 19:30) ενώ από σήμερα έχουν την πολυτέλεια να γυμνάζονται στο φυσικό τους χώρο. Βέβαια οι ετοιμασίες του κλειστού είναι ακόμη σε .εμβρυακό στάδιο καθώς δεν έχει ξεκινήσει καν η διαδικασία για την επισκευή της οροφής αλλά και την αντικατάσταση των κουφωμάτων που αποτελούν και τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την διοίκηση της ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, στάλθηκε την Παρασκευή η δήλωση συμμετοχής της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Ελλάδας. Όσο για τις συμμετοχές των κοριτσιών στις προπονήσεις; Μετά την Έλενα Φάρκωνα και την Αλίκη Κωνσταντινίδου και η Κριστίνα Τσέσλιαρ (πασαδόρος) πήρε μέρος κανονικά στις τρεις τελευταίες προπονήσεις, όπως και η Οικονόμου που αποτελεί επίσης νέο πρόσωπο επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια. Ο Σέρβος τεχνικός πάντως εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία των προπονήσεων μετά την συμπλήρωση μίας εβδομάδας και κυρίως εντυπωσιάστηκε από την παρουσία των παγκορασίδων που έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν με τα νέα δεδομένα, ήτοι την Α1 γυναικών. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares