Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 21:06

ΑΟ Θήρας: Σε καλό δρόμο… βράβευση και επιστροφή

Μετά το προχθεσινό αγώνα του ΑΟ Θήρας κόντρα στον ΖΑΟΝ οι Σαντορινιές ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο φιλικών τους στην Αθήνα με έναν αγώνα, κόντρα στο Χαλάνδρι, που έγινε μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο ΑΟ Θήρας είχε την ευκαιρία να δώσει ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον δυνατό Γ.Σ. Χαλανδρίου της Α΄Αθήνας, τον οποίο και νίκησε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ (25-11, 25-20, 25-22).

Χρήσιμα συμπεράσματα

Το κέρδος της συνάντησης φυσικά ήταν η ευκαιρία να δέσει η Σαντορινιά ομάδα, που κατά διαστήματα ξετύλιξε στο γήπεδο αρκετές αρετές, με την προπονήτρια της ομάδας Ελένη Μεμετζή, να χρησιμοποιεί όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση της και τελικά να βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από τις πρώτες αγωνιστικές παρουσίες της ομάδας της.

Η έμπειρη Προπονήτρια το τελευταίο διήμερο δοκίμασε αρκετά πλάνα που έχει στο μυαλό της, με σκοπό να προσαρμόσει τον καλύτερο τρόπο παιχνιδιού στον ΑΟΘ.

Θετικά λόγια και μόνο… είχε να πει και ο Πρόεδρος και αναμορφωτής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Συνολάκης, που στο περιθώριο των αγώνων δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και το αγωνιστικό επίπεδο των παικτριών.

Βράβευση και εκπλήξεις

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του Χαλανδρίου βρέθηκε χθες και ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Κουράσης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Χαλανδρίου κύριος Πανταζής, καθώς και ο πρόεδρος του Αθλητικού-Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Χαλανδρίου Ηλίας Ντάβαρης. Βραβεύτηκε ο ΑΟ Θήρας για την άνοδο στην Α2 και η Ελένη Μεμετζή για την προσφορά της στο Ελληνικό βόλεϊ. Μάλιστα δεν έλειψαν τα πολύ θερμά λόγια υποστήριξης για την Κυκλαδίτικη ομάδα.

Για την Ελένη Μεμετζή δεν τελείωσαν εκεί οι εκπλήξεις, καθώς προς το τέλος των εκδηλώσεων οι παίκτριες της στον ΑΟ Θήρας της πρόσφεραν μια πανέμορφη ανθοδέσμη, με την οποία της εξέφρασαν το σεβασμό προς το πρόσωπο της. Βέβαια η πράξη αυτή μαρτυρά ίσως και το μυστικό της όλης επιτυχίας, αφού το κλίμα στον ΑΟ Θήρας μοιάζει να είναι άκρως οικογενειακό.

Πάει Κρήτη

Σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 28-29 Σεπτεμβρίου ο ΑΟ Θήρας θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Γ.Ε. Ηρακλείου. Φυσικά ακολουθεί το τουρνουά φιλικών αγώνων στην Θήρα που θα γίνει στις 4-5-6 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Σε αυτό θα πάρουν μέρος η Κυκλαδίτικη από το νησί της Νάξου νεοφώτιστη ομάδα της Α1 Α.Ο.Ν. Πανναξιακός , από την Κρήτη η ομάδα του Ο.Π. Ρεθύμνου επίσης από Α1 και τέλος από την Αθήνα της ομάδα της Α2 του Ζηρίνειο ΑΟΝ.

XALANDRI-AOTHIRAS FILIKOXALANDRI-AOTHIRAS FILIKO 1XALANDRI-AOTHIRAS FILIKO 2XALANDRI-AOTHIRAS FILIKO 4XALANDRI-AOTHIRAS FILIKO 5XALANDRI-AOTHIRAS FILIKO 6

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares