Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011 14:24

ΝΟ ΠΑΡΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΛΘΗΜΑ LASER RDL ΝΕΩΝ ΚΑΙ Δ.Τ. ΓΙΑ ΤΟ 12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACHVOLLEY 2011

heoxari_stavroula1

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού ομίλου Πάρου Θεοχάρη Σταυρούλα συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά, σαν μέλος της εθνικής ομάδας LaserRDL, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη LaRochelleτης Γαλλίας από 24 έως 31 Ιουλίου 2011.

Η Σταυρούλα σε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση είχε μία σημαντική παρουσία αφού κατέλαβε την 51η θέση στην κατηγορία νέων γυναικών ανάμεσα σε 99 κορίτσια και είναι στη 2η θέση στις ελληνίδες.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων συμμετείχαν 1150 αθλητές από 77 χώρες, ανάμεσα στους οποίους έλληνες αθλητές οι οποίοι τερμάτισαν στις παρακάτω θέσεις:

Laser Radial ΝέωνΑνδρών
Χαράλαμπος Μαυρογιώργης, 34ος 6ος στην κατηγορία κάτω των 17 ετών, Αλέξανδρος Σπάσος 57ος, Γιάννης Μπεγίνας 69ος, Γιώργος Δημητρίου 169ος, Γιάννης Δέλλιος 199ος, Γιώργος Δαρεμάς 223ος

Laser Radial Νέων Γυναικών
Σοφία Σίνα 45η, Σταυρούλα Θεοχάρη 51η

Η εξαιρετική διάκριση της αθλήτριας του ΝΟΠ Σταυρούλας Θεοχάρη, σε έναν αγώνα με τόσο υψηλό επίπεδο και μεγάλο αριθμό συμμετοχών, φανερώνει το επίπεδο κατάρτισης της, για το οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί και συγχαίρει τον προπονητή κ. Τζώρτζη Κεφαλλωνίτη.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Πάρος 09-08-2011

 

“ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΠ’’

12Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACHVOLLEY2011

 

Με την συμμετοχή 16 ομάδων διεξήχθη το 12ο Τουρνουά BeachVolleyμε διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου στην παραλία των Λιβαδιών από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου 2011.

Το επίπεδο των αγωνιζομένων ήταν πολύ υψηλό και αυτό ικανοποίησε τους θεατές που συγκεντρώθηκαν.

Νικήτές αναδείχθηκαν τα παρακάτω ζευγάρια:

 

ΟΜΑΔΕΣ

ΣΚΟΡ

ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Βλαχάκης Σταύρος – Μαύρος Στάθης

Σανιώτης Σόλωνας – Παπαευστρατίου Στρατής

2 - 0

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Ρούσσος Μανώλης – Καραφυλλάκης Αντώνης

Καλαλές Παναγιώτης – Κουμουνδούρος Βασίλης

2 - 0

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

 

Σανιώτης Σόλωνας – Παπαευστρατίου Στρατής

Καλαλές Παναγιώτης – Κουμουνδούρος Βασίλης

2 - 0

Βλαχάκης Σταύρος – Μαύρος Στάθης

Ρούσσος Μανώλης – Καραφυλλάκης Αντώνης

2 - 0

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους: κ. Λουκιανό Μιχάλη, κ. Ρούσσο Μανώλη, κ. Καλαλέ Παναγιώτη, κ. Βλαχάκη Σταύρο, κ. Πανταζή Δήμο, κ. Καραφυλλάκη Αντώνη, κ. Πρέκα Αντώνη, για την συμβολή τους στην διεξαγωγή του 12ου τουρνουά beachvolley.

Και φέτος ιδιαίτερα δώρα περίμεναν τους νικητές μας. Για την 1η ομάδα διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο στην Πάρο, προσφορά του NOSTOSSTUDIOSτης κ. Κωνσταντίνας Μαυροπούλου, για την 2η ομάδα δύο εισιτήρια με τ' επιστροφής της εταιρίας BlueStarferriesγια Πάρο προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου ERKYNATRAVELτου κ. Πετρόπουλου και για την 3η ομάδα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο ΚΟΡΑΛΛΙ στα Λιβάδια – Παροικίας προσφορά του κ. Γιώργου Δαφερέρα.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares