Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 20:10

Δελτίο Τύπου ΝΟ Πάρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420

420-2

Με την συμμετοχή  78 αθλητών με 39 σκάφη από 13 ομίλους από όλη την Ελλάδα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Πάρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου στις 8-9-10-11 Απριλίου 2012.

paros-vacations-1Οι 8 ιστιοδρομίες έγιναν στον κόλπο της Παροικίας και οι αθλητές δοκιμάστηκαν σε  διαφορετικούς ¨καιρούς¨. Αυτό δείχνει  το επίπεδο όλου του στόλου στον οποίο συμμετείχαν αθλητές υψηλοτάτου επιπέδου όπως οι πρωταθλητές Ευρώπης Αλέξανδρος και Γιώργος Καββάς  και άλλοι.

Την απονομή των μεταλλίων έκαναν ο δήμαρχος κ.Χ Βλαχογιαννης,  ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Π.Τζανακόπουλος, ο λιμενάρχης Πάρου-Αντιπάρου Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Κ. Γιαλελής, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Κάγκανη και οι πρόεδροι, επιτροπής αγώνων κ. Θ. Δανέζης και επιτροπής ενστάσεων κ. Δ. Χριστοδούλου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον λιμενάρχη Πάρου-Αντιπάρου και το προσωπικό του Λιμεναρχείου για την συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των ιστιοδρομιών, καθώς και όλους τους φίλους και τα μέλη του ΝΟΠ που βοήθησαν εθελοντικά.

Ο προπονητής του ΝΟΠ κ.Β. Σωτηρίου του εξέφρασε  την ικανοποίηση του για την αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας.

Τα μέλη του ΔΣ έγιναν  δέκτες των εξαιρετικά θετικών σχολίων για την αρτιότητα της διοργάνωσης και την φιλοξενία από αθλητές και προπονητές, τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.

paros-adonis

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares