Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 07:59

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης - Syros Race 2012 - 4η ημέρα

syros-race-2012-afisa-2

Χωρίς αγώνες έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοικτής Θαλάσσης

Το δυνατό μελτέμι που φύσαγε από νωρίς το πρωί έκανε απαγορευτικές τις συνθήκες για ιστιοπλοΐα. Η ένταση του ανέμου πολύ συχνά έφτανε και ξεπέρναγε τους 40 κόμβους. Η επιτροπή αγώνων αποφάσισε να σηκώσει την σημαία της αναβολής και να κρατήσει τα σκάφη στο λιμάνι, περιμένοντας τον άνεμο να πέσει.

Τελικά μετά από αρκετές ώρες αναμονής πήραν την απόφαση να δώσουν τη λήξη της ημέρας και παράλληλα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Αυτό σήμαινε πως τα αποτελέσματα παραμείναν τα ίδια, με τρεις ιστιοδρομίες όρτσα – πρύμα και το μεγάλο offshore ολοκληρωμένα.

Έτσι στην ORCi κατηγορία Πανελλήνιος Πρωταθλητής για το 2012 είναι το σκάφος Αριστοφανή με κυβερνήτη τον Νικόλαο Σινούρη. Η ομάδα έδειξε να είναι αρκετά ικανοποιημένη με την επίδοσή της έχοντας τρέξει αρκετούς διεθνής αγώνες φέτος και έχοντας το Πανελλήνιο ως απώτερο σκοπό του. Δεύτερο τερμάτισε το Αριστοτέλης με πλήρωμα τους φοιτητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μπροστά από το Μελίτη 4 του Γιώργου Ανδρεάδη που πήρε την Τρίτη θέση.

Στην IRC κατηγορία πρώτος είναι το σκάφος Baximus από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και κυβερνήτη τον Θανάση Μπαξεβάνη, μπροστά από το MelX 2 του Σταύρου Παπαγιανόπουλου στη δεύτερη θέση και το Jinetera του Θάνου Ανδρόνικου στην τρίτη.

Τέλος στα ORC Club, προηγείται το Quasar με κυβερνήτη τον Σπύρο Πανουτσόπουλο αφήνοντας στη δεν ωστικρachting δεύτερη θέση το Avantes του Ιωάννη Αφεντρά. Στην Τρίτη θέση βρίσκεται το Ipsipili Aegeas Yachting του Στάθη Σοφίτση.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη μία ιστιοδρομία για την κατηγορία ORC Club αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το δυνατό μελτέμι που δίνει και πάλι το προγνωστικό.

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares