Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 07:48

Με τα ORC Club έπεσε η αυλαία του Syros Race

syros-race-2012-1

Η πέμπτη και τελευταία ημέρα του Syros Race περιελάμβανε μία μόνο παράκτια ιστιοδρομία για την κατηγορία ORC Club,  αφού οι υπόλοιπες δύο κατηγορίες είχαν ολοκληρώσει το αγωνιστικό τους πρόγραμμα χτες.

Το μελτέμι ήταν ελαφρώς εξασθενημένο κάτι που επέτρεψε στην επιτροπή αγώνων να ξεκινήσει την ιστιοδρομία, μέσα από το λιμάνι της Ερμούπολης αφού το δυνατό κύμα από έξω ήταν απαγορευτικό για να στηθεί η εκκίνηση.

 

Το σκάφος Ipsipili ξεκίνησε καλύτερα από τον υπόλοιπο στόλο αποφασίζοντας τελευταία στιγμή πάνω στην εκκίνηση να αλλάξει πορεία και να ξεκινήσει δεξήνεμο αναγκάζοντας το Quasar και το Ivahnoe να περάσουν πίσω του αριστερήνεμα. Πολύ γρήγορα τα σκάφη κατευθύνθηκαν έξω από το λιμάνι και ποδίσαν νότια με προορισμό την παραλία του Φοίνικα όπου θα περνάγανε από σημείο στροφής και θα επέστρεφαν πίσω στην Ερμούπολη για να τερματίσουν.

syros-race-2012-16

Τελικά ο αέρας δυνάμωνε όσο πέρναγε η ώρα και η επιτροπή αποφάσισε να τερματίσει τον αγώνα στον Φοίνικα για να μην ταλαιπωρήσει τους ιστιοπλόους με τη δύσκολη επιστροφή. Στην γενική κατάταξη το Quasar μετά τη δεύτερη θέση στην σημερινή κούρσα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Ipsipili και στην τρίτη το Aethra.

 

Το βράδυ ακολούθησε η απονομή των επάθλων και για τις τρεις κατηγορίες με τα πληρώματα να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Syros Race παράλληλα. Στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανή μουσική και χορός για να γιορτάσουν την λήξη ενός επιτυχημένου αγώνα και τη λήξη της θερινής αγωνιστικής περιόδου.

syros-race-2012-12-2

 

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares