Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 01:08

Ξενοκώστας: «Του χρόνου το Ράλλυ να ξεκινήσει από την Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα»

Τα 60 του χρόνια γιορτάζει φέτος το Ράλλυ Αιγαίου και το γιόρτασε την Κυριακή 23 Ιουλίου στο Αλλού Γιαλού στο Κινι, σε μια βραδιά υπέροχη.

Με την OΝΕΧ υποστηρικτή του 60ου Aegean Sailing Rally για ακόμη μία χρονιά και με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων του ιστορικού Ράλλυ_Αιγαίου ο όμιλος διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά για τα πληρώματα του αγώνα που επισκέφθηκαν τη Σύρο. Στην εκδήλωση ακολούθησαν βραβεύσεις για τα γενέθλια των 60χρόνων, με τον Πάνο Ξενοκώστα να ζητάει από τους υπεύθυνους το 61ο Ράλλυ Αιγαίου να ξεκινήσει από την Σύρο και να ολοκληρωθεί στην Ελευσίνα. Την παρουσίαση έκανε ο Δημοσιογράφος και υπεύθυνος τύπου της διοργάνωσης Παντελής Λώλης.

Παρών και ο υπεύθυνος σε ζητήματα αθλητισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γιάννης βρούτσης , ενώ από την εκδήλωση δεν έλειψε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου. Στην εκδήλωση έγιναν πολλές βραβεύσεις.

Στον εναρκτήριο λόγο του ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης τόνισε: «Είμαστε όλοι συγκινημένοι που μετά από 60 χρόνια πάλι βρίσκεται εδώ στην Ερμούπολη το Ράλλυ Αιγαίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της ΟΝΕΧ κ.Πάνος Ξενοκώστας τόνισε: «Δεν είμαι ιστιοπλόος, αλλά παρακολουθώ την ιστιοπλοΐα με την προσέγγιση όχι τόσο των αγώνων, αλλά την προσέγγιση της φιλοσοφίας της. Έχω δει πάρα πολλά κοινά ανάμεσα στην ιστιοπλοϊα και την επιχειρηματικότητα. Και τα δυο, βασίζονται πάνω στην προετοιμασία. Όσο καλύτερη προετοιμασία κάνεις, τόσο καλύτερα θα είσαι προετοιμασμένος για το πρώτο ταξίδι. Για εμάς που μας αρέσουν τα ταξίδια όπως τους ιστιοπλόους, μας κάνουν υπερήφανους που είστε εδώ μαζί μας . Σας ευχαριστούμε. Η άθληση είναι η πιο ευγενική εξάρτηση στον πλανήτη . Χαιρόμαστε γιατί η ιστιοπλοΐα πάει και εδώ στην Σύρο, πάει και σε εμάς το Ναυπηγείο. Το μεσημέρι που μιλήσαμε, μας είπατε το πρόβλημα που είχατε με την άπνοια, οι τεχνίτες μας δούλεψαν σκληρά και σιγά σιγά πιάνει αεράκι (αστειευόμενος). Θα θέλαμε το 61ο Ράλλυ να ξεκινήσει από την Σύρο και θα ασκήσουμε ότι πίεση μπορούμε ευγενική ώστε αυτό να καταλήξει στην Ελευσίνα. Η Σύρος το δικαιούται αυτό και ελπίζουμε να το δούμε. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και ελπίζουμε του χρόνου από εδώ, να κάνουμε το πάρτι έναρξης».
Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα μας Logotypos.gr στην κατηγορία Αθλητικά όπου υπάρχει βίντεο από την εκδήλωση και τις τιμές.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με τον πρόεδρο Θοδωρή Δούνια.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares