Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 11:57

Με τις καλύτερες αναμνήσεις η τελευταία νύχτα του Cyclades Regatta στη Κύθνο

Με τις καλύτερες αναμνήσεις η τελευταία νύχτα του Cyclades Regatta στη Κύθνο.

Τη ζεστή φιλοξενία των Θερμιωτών βίωσαν από το μεσημέρι της Πέμπτης τα πληρώματα των 37 σκαφών που λαμβάνουν μέρος στον 19ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα Cyclades Regatta 2013, που διοργανώνει ο Ν.Ο.Τ.Κ.

Μια σειρά από εκδηλώσεις που διοργάνωσε η τοπική κοινότητα Χώρας, όπως το γλέντι με μπύρες και μουσική στη παραλία των Λουτρών της Κύθνου, το βράδυ της άφιξης των σκαφών, η ημερήσια εκδρομή στη Δρυοπίδα, με επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο και στο σπήλαιο Καταφύκι, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές. Πολλά από τα μέλη των πληρωμάτων επισκέφτηκαν το υδροθεραπευτήριο των Λουτρών και απόλαυσαν τα μοναδικά ιαματικά λουτρά των Κυκλάδων. Η Ελληνική Εταιρία Ακινήτων για την Παρασκευή προσέφερε στο Cyclades Regatta τη χρήση των Λουτρών σε ειδική τιμή.

Το τελευταίο βράδυ της παραμονής στο πανέμορφο νησί τελέστηκε η απονομή του τρίτου σκέλους του αγώνα. Ειδική βράβευση έγινε στο Μολδαβικό πλήρωμα, το οποίο ταξίδεψε τρεις εβδομάδες απο τη Μαύρη Θάλασσα στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Cyclades Regatta. Το χορευτικό από τα παιδάκια του Χορευτικού τμήματος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρυοπίδας εισέπραξε θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά και όλοι οι αθλητές και οι Θερμιώτες απόλαυσαν το πλούσιο μπουφέ που προσέφερε η τοπική κοινότητα Χώρας, και χόρεψαν με τη ζωντανή μουσική από τα Βλασταράκια.

Λίγο πριν λύσουν τα σκάφη για το τελευταίο σκέλος του αγώνα, ο πρόεδρος κος Δημήτρης Βασάλος τους προσέφερε παραδοσιακά γλυκά.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares