Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 14:36

Προπονητικό camp-αγώνας Laser RDL & 4,7 από τον Ν.Ο. Πάρου

Προπονητικό camp για σκάφη κατηγορίας Laser RDL και 4,7, διοργανώθηκε στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ.

Την εκπαίδευση των αθλητών ανέλαβε  κ. Χειμώνας Βαγγέλης ο οποίος έχει πολλές διεθνείς διακρίσεις, με σημαντικότερη την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LASER, αλλά και τρεις συνεχόμενες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν αθλητές από ομίλους της Αθήνας, της Άνδρου και της Αντιπάρου. Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από την προπόνηση στη θάλασσα και από την θεωρητική τους κατάρτιση.

Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των συμμετεχόντων στις 7-8 Σεπτεμβρίου, που έγινε και αυτός στον κόλπο της Παροικίας.

Οι αθλητές και ο προπονητής τους έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα γιατί κατάφεραν να προπονηθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες: χαμηλό, μέτριο και δυνατό καιρό, κάτι το οποίο έδωσε ολοκληρωμένη εικόνα για το επίπεδο τους, καθώς είναι νέα γενιά, έτσι μπορούν να δουλέψουν τις ελλείψεις που έχουν για να γίνουν ολοκληρωμένοι αθλητές.

Επίσης ο κ. Χειμώνας δήλωσε ότι η Πάρος είναι μέρος με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πρέπει να αναλαμβάνει κάθε χρόνο επίσημες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Χειμώνας, το 2012 πριν από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, επέλεξε το νησί μας για ολοκληρώσει την προετοιμασία του.

Επόμενη διοργάνωση για τον όμιλο μας θα είναι το Match Race, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

 

Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι:

10-9-2013

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares