Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 18:35

Σχολες ιστιοπλοιας ανοιχτης θαλάσσης από τον ΝΟ Πάρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου σας ενημερώνει ότι στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Σκοπός της Σχολής είναι η γνωριμία των μαθητών με το αντικείμενο και η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων για να συμμετέχουν σ’ αυτό.

Φέτος πρόκειται να λειτουργήσουν τα εξής τμήματα

  1. Τμήμα βασικής εκμάθησης

Στόχος μας είναι μια πλήρης εισαγωγή στην ιστιοπλοΐα και τη ναυτική τέχνη. με την δυνατότητα απόκτησης διπλώματος με το οποίο θα μπορούν να κυβερνούν δικό τους ή ενοικιαζόμενο σκάφος. Οι εκπαιδευόμενοι στο τμήμα θα πάρουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ζήσουν ιστιοπλοϊκές εμπειρίες στο Αιγαίο. Για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου τμήματος δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση κολύμβησης .

Τα μαθήματα θα γίνουν σε ειδικό ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοιχτής θαλάσσης.

  1. Τμήμα προχωρημένης εκμάθησης

Στο τμήμα αυτό στοχεύουμε στην περεταίρω εξέλιξη των αθλητών του τμήματος αρχαρίων, ώστε αφ' ενός να εμπεδώσουν τις γνώσεις του πρώτου τμήματος, αφ΄ ετέρου να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία για την διακυβέρνηση κάποιου σκάφους.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοιχτής θαλάσσης .

  1. Τμήμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας

Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε αθλητές που έχουν ήδη γευτεί το χόμπι της ιστιοπλοΐας και θέλουν να περάσουν στο άθλημα. Εδώ γίνεται όλη προετοιμασία έτσι ώστε οι αθλητές να μπορούν πια να στελεχώσουν πληρώματα σε σκάφη που συμμετέχουν σε αγώνες. Στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα τριγώνου και ανοιχτής θαλάσσης τα σκάφη είναι πιο τεχνικά και πιο αθλητικά.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό σκάφος κλάσης τριγώνου- ανοιχτής θαλάσσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΝΟΠ στο τηλέφωνο 22840 21800 (Παρασκευή – Δευτέρα 10:00-18:00), στους προπονητές Βλασσόπουλο Μάρκελλο 6974717978 και Γκιόκα Ερμή 6937303105.

Την Κυριακή 22 Σεπτέμβριου στις 18:30, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν στη συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Πάρου.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares