Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 15:34

Οι καλύτεροι ήταν στη Σαντορίνη

Δελτίο τύπου σχετικά με τους αγώνες πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης εξέδωσε η "Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας".

Εντυπωσιακές μονομαχίες στο 2ο Κύπελλο «Πραβατζή»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο κύπελλο αγώνων "Πραβατζή" που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στη Σαντορίνη με την υποστήριξη του ΔΑΠΟΣ και του δήμου Θήρας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πανέμορφο κλειστό του νησιού και δεκάδες φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποιους από τους καλύτερους Ελληνες πυγμάχους, οι οποίοι, εκτός από μία θέση στην εθνική ομάδα, διεκδικούν και τα πριμ των αγώνων τη σειράς του Κυπέλλου.

Οι νικητές της διοργάνωσης: 64κ.: Ο Αλέξανδρος Ζηκόπουλος (ΑΣ Κολοσσός Ιωαννίνων)υπερίσχυσε με 3-0 στα σημεία του Ορέστη Ντοντόλη (Πυγμή), ο Αλέξανδρος Χρήστου (Εθνικός ΓΣ) νίκησε τον Δημήτρη Αθανασίου (Πυγμή) με 3-0 και ο Αλέξανδρος Τσανικίδης (Αλέξανδρος Αχαρνών) του Βασίλη Κονταξή (Πυγμή) με τεχνικό Κ.Ο, 75κ.: Ζεάκης Γεώργιος (ΑΟ Μίνωας) - Γρηγόριος Μέκρας (ΑΣΒΑ Τάλως) 2-1, Θωμάς Στάθης (ΑΣ Κολοσσός Ιωαννίνων) - Χαράλαμπος Στεφανίδης (ΑΣΒΑ Τάλως) 2-1, Γιώργος Στεφανάτος (Πυγμή) - Νικόλαος Τάνης (Εθνικός Κοζάνης) 3-0. 81κ.: Γιώργος Κατσαούνης (ΑΣΒΑ Τάλως) - Γιώργος Κονοφάος (ΑΟ Μίνωας) με τεχνικό Κ.Ο., , Τσακουρίδης Οδυσσέας (ΑΠΣ Περάματος) - Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Εθνικός Κοζάνης) 3-0, Πολυνείκης Καλαμάρας (Εθνικός Κοζάνης) - Γιάννης Μπιρμπίλης (ΑΣΒΑ Τάλως) 3-0. 91κ.: Κώστας Τζανάκης (ΑΟ Μίνωας) - Κώστας Παναθανασίου (Παναθηναϊκός) 3-0. 

"Βασικός μας στόχος είναι να δίνουμε ευκαιρίες στους πυγμάχους μας για να δώσουν πολλούς αγώνες. Η Σαντορίνη έχει πανάρχαια σχέση με το άθλημα της πυγμαχίας καθώς στην τοποθεσία Ακρωτήρι έχει ανακαλυφθεί η αρχαία τοιχογραφία με αγώνες πυγμαχίας. Χαιρόμαστε που οι τοπικές αρχές και φίλοι του αθλητισμού, όπως ο Βαγγέλης Φουστέρης, αγκάλιασαν το εγχείρημα και ελπίζουμε ότι η διοργάνωση θα γίνει θεσμός σε αυτό το πανέμορφο νησί", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Γαζής.

Το κύπελλο "Πραβατζή" παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος και εκπρόσωπος της ΕΟΠ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Γιώργος Λενός.  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήταν κάτι το ξεχωριστό [pics] Στο ταπί η "Αθλοπαιδειά" »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares