Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 16:07

Πολλές διακρίσεις για την ΑΕΣ στο Διασυλλογικό

Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων το διασυλλογικό  πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων – Εφήβων / Νεανίδων - Ανδρών / Γυναικών με συμμετοχή 1700 αθλητών μια πολύ όμορφη διοργάνωση από την ΕΤΑΝΕ .

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης (Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης ) συμμετείχε με 8  αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει 4 μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις.VATHROS TAEK
Αναλυτικά ο Φωκάς Κωνσταντίνος πήρε χάλκινο μετάλλιο στους άνδρες και χάλκινο μετάλλιο στους Εφήβους κατάφερε να κάνει το 2/2!!!!
Η Αθανασία Αρβανίτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις Κορασίδες και η Ηλέκτρα Φρεντζά το χάλκινο μετάλλιο στις Νεανίδες.
Πέμπτες (5ες) θέσεις πήραν οι, Ζήκας Γιώργος και Ζαράνης στους Εφήβους και η Χαμπέου Κωνσταντίνα 5η θέση στις Νεανίδες.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο μικρός αθλητής Αραβανής Χρήστος .

Να ευχηθούμε περαστικά στον αθλητή μας Ζώτο Νίκο που στον πρώτο του αγώνα έπαθε κάταγμα στο χέρι.

Ευχαριστούμε τον κύριο Ηλία Μάινα για την πολύτιμη βοήθεια του, καθώς και τον αθλητή Παντελή Ξαγοράρη που παρά τον τραυματισμό του ακολούθησε την ομάδα στους αγώνες και στήριξε την προπονήτρια και τους συναθλητές του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η έφορος του τμήματος Μάινα Μαργαρίτα  συγχαίρει θερμά την προπονήτρια Τσουκνίδου Μαρία και τους αθλητές για  την διαρκή προσπάθεια και τις διακρίσεις .

TAEK

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares