Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 01:20

WKF Cup 2016 με την παρουσία Ζαμπίδη στη Σαντορίνη

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ "KICK" ΚΑΙ "BOXING" ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ. ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ "KICK" ΚΑΙ "BOXING" ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ.

Στις 11 Ιουνίου θα γίνει η σπουδαία διεθνής διοργάνωση «WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine» η οποία φέτος καθιερώνεται ως θεσμός στις Κυκλάδες, με 16 αγώνες Kick Boxing, Muay Thai και πυγμαχίας, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.

Διοργανωτής είναι ο τοπικός αθλητικός σύλλογος “Karamolegos Team”, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας - World Kickboxing Federation - με συνδιοργανωτέςτην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης και με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας. Attachment 1 1
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας «ΔΑΠΠΟΣ», θα αρχίσουν στις 8μ.μ. και οι περισσότερες μονομαχίες θα είναι ανάμεσα σε ντόπιους αθλητές, που θα τεθούν αντίπαλοι με αθλητές από Αθήνα, Ιωάννινα, Κιάτο, Πάτρα, Καλαμάτα, Μακρυνεία και Πάρο. Σπουδαίες ειναι οι διεθνείς αναμετρήσεις Ελλήνων αθλητών με αντιπάλους από την Ουκρανία, με σημαντικότερη αυτήν της Ελληνίδας Μεσεγειονίκη Χαρά Δημητρούλα απέναντι στην 11 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουκρανή Lena Ovchynnikova για τον παγκόσμιο τίτλο.
Το «WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine» θα έχει και επίλεκτους αγώνες. Για τον νέο τίτλο Κυκλάδων που καθιερώνεται φέτος στο νησί της Σαντορίνης, θα παίξουν ο τοπικός αθλητής Απόστολος Λέντζας και ο Γιαννιώτης αθλητής Νίκος Παραθυράκης καθώς και τα ζευγάρια Γιάννης Τζακάκος (Αθήνα) - Vitaly Mayboroda (Ουκρανία), Rostyslav Ubozhenko (Ουκρανία) - Παναγιώτης Καλυβιάρης (Αθήνα), Αλέξανδρος Καλάσης (Καλαμάτα) - Διονύσης Αναστασόπουλος (Αθήνα).
Επίσης, υπό την αιγίδα του ΣΕΠ που προεδρεύει ο ολυμπιονίκης πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, θα διεξαχθεί αγώνας πυγμαχίας τεσσάρων γύρων στα βαριά κιλά μεταξύ των πυγμάχων Μάριο Κόλλια (Πάτρα) και Γιάννη Μπαλοπίτα (Αθήνα).
Τα ματς θα διαιτητεύσει ο διεθνής Γιώργος Μιχαηλίδης (διηύθυνε τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο ΣΕΦ), ενώ επόπτης για την διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου θα είναι ο Μαγυάρος διαιτητής Istvan Rosman και ο Ουκρανός Viktor Lazurko Istvan Rosman.
Επόπτης αγώνων και παρουσιαστής της βραδιάς στην Σαντορίνη θα είναι ο Γιώργος Περγιάλης, που ειναι και ο εκπρόσωπος Ελλάδας της WKF.
Κοσμοσυρροή «αστέρων» θα έχουμε το μάχιμο Σάββατο του Ιουνίου στην Σαντορίνη προσκεκλημένοι της διοργάνωσης, με κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο τον 17 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη και την μάνατζερ του Τόνια Φουσέκη.
Ο "σιδερένιος" Μιχάλης Ζαμπίδης θα τιμήσει με την σειρά του αθλητές, παράγοντες και υποστηριχτές του αθλήματος την βραδυά των αγώνων και θα παρευρεθεί στην συνέντευξη και ζύγιση των πρωταγωνιστών του WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine.

ZABIDIS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares