Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 16:04

Με μετάλλια η συμμετοχή του Πανιώνιου Σαντορίνης στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης συμμετείχε για ακόμη μια φορά στα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν στην Αθήνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό στα Άνω Λιόσια στις 14 έως 18/11/2018.

Ακόμη μία χρονιά η Σαντορίνη έκανε αισθητή την παρουσία της στο χώρο του Ταεκβοντό, με τους αθλητές του συλλόγου να έχουν άκρως επιτυχημένη παρουσία, η οποία μεταφράστηκε και σε μετάλλια, υποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή δουλειά της προπονήτριας μας κ. Μαρίας Τσουκνίδου.

Συγκεκριμένα :

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Εφήβων & Ανδρών (14/11) όπου συμμετείχαν 900 αθλητές, ο Γιώργος Ζήκας, κατάφερε να αποσπάσει το ασημένιο μεταλλείο στην κατηγορία των εφήβων αφενός και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών αφετέρου.

Μάλιστα ο αθλητής μας δεδομένου ότι θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 που θα διεξαχθεί προσεχώς στον Βόλο, διέκοψε την πορεία του προς το χρυσό μετάλλιο ο τραυματισμός που αντιμετώπισε στην διάρκεια των αγώνων του.

Τέλος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας συμμετοχής (16/11) και στο Πρωτάθλημα Παίδων (18/11), έλαβαν μέρος οι αθλητές μας Κουλουριώτης Θεόφιλος και Αραβανής Χρήστος αντίστοιχα, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στου αγωνιστικούς χώρους και αποκόμισαν με την συμμετοχή τους τεράστια οφέλη και εμπειρία που θα τους φανούν χρήσιμα στην αθλητική τους πορεία.

Ο Έφορος του τμήματος

Μάινα Μαργαρίτα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares