Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 12:19

Με θετικά βήματα συνεχίζει ο Ανδριακός

Σε πολύ καλό δρόμο και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα προχωρεί καθημερινώς η επανασυγκροτηση του ιστορικού συλλόγου των Κυκλάδων.

Το νέο συμβούλιο έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις της Ανδριακης κοινωνίας, έχοντας υλοποιήσει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και έχοντας ανακαινίσει πλήρως τα γραφεία του.

andros-nikos-kaloyerasΉδη το τμήμα στίβου επαναλειτουργεί εδω και περίπου δυο μήνες υπό την επίβλεψη δυο γυμναστριών και με τη συμμετοχή 30 μικρών αθλητών.

Στα ποδοσφαιρικά σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι με τους ποδοσφαιριστές να συναντιούνται για οικογενειακά διπλά, έχοντας ήδη δώσει ένα φιλικό με τη συμπολίτισσα Υδρουσα στο Μπατσί (1-3 το σκορ χωρίς αυτό να έχει καμία σημασία) και ήδη προγραμματίζεται η φιλική ρεβάνς στο "Ι. Μ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ", παράλληλα με ένα ματς παλαιμάχων , αλλά και επίδειξη των ακαδημιών του Αστερα Κορθιου όπου να σημειώσουμε, γίνεται υποδειγματική δουλειά.

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή 28 Μαρτίου ,στη Χώρα στην πλατεία γηροκομείου θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά και ύστερα από πρωτοβουλία του Ανδριακου, σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων  και με χορηγό τον δήμο Άνδρου, αθλητικές επιδείξεις με μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, όλων των δημοτικών του νησιού.

Εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και από την οποία αμέσως θα δημοσιεύσουμε φωτογραφικό υλικό.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares