Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 09:54

Οι Κυκλάδες μετακομίζουν στις Κυκλάδες!

Τα σωματεία στίβου των Κυκλάδων αγωνίζονται αυτό το Σάββατο μαζί με τα σωματεία των Δωδεκανήσων στους πρώτους αναπτυξιακούς αγώνες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι οποίοι θα διεξαχθούν στην πανέμορφη Κάλυμνο.

Πρόκειται για μια νέα διοργάνωση η οποία όλοι ελπίζουμε να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί σε ετήσια βάση καθώς προσφέρει μια μεγάλη αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές της περιφέρειας και συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ αθλητών.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος τα σωματεία που πρωταγωνίστησαν στους πρόσφατους διασυλλογικούς της Νάξου δηλαδή ο Πανναξιακός, ο Ναξιακός, ο ΑΟ Μυκόνου και ο Παμμηλιακός. Επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία ενός έτους ο ανανεωμένος Ανδριακός καθώς έχει νέα διοίκηση, νέο προπονητή και αρκετούς καινούργιους αθλητές οι οποίοι πλαισίωσαν το στίβο μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των kids athletics στη Χώρα της Άνδρου τον περασμένο Μάρτιο.

Από τους αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν στην Κάλυμνο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εμφάνιση μεταξύ άλλων των πολύ δυνατών σπρίντερ Σπέγγου και Κυριακόπουλου του Πανναξιακού οι οποίοι θα αγωνιστούν στα 150 μέτρα, της Ζούλια και του Βήχου του Παμμηλιακού, του Μπούλκα και της Νάτσεβα του Ναξιακού, της Νάζου και του Καραγιάννη του ΑΟ Μυκόνου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares