Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 08:12

Υψηλές επιδόσεις στα «Ζερβίνεια 2014» από Μηλιούς αθλητές

Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού μαθητών - αθλητών από τα δημοτικά σχολεία Μήλου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8-6-2014 οι αγώνες στίβου «ΖΕΡΒΙΝΕΙΑ 2014» στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου που διοργάνωσε ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ.

Οι καλές καιρικές συνθήκες και η παρουσία υψηλού αριθμού φιλάθλων από γονείς και φίλους του κλασικού αθλητισμού, βοήθησε τους αθλητές στην επίτευξη εντυπωσιακών επιδόσεων πανελλήνιου επιπέδου.

Η 14χρονη Δάμη Χριστίνα αθλήτρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ έκλεψε την παράσταση καθώς έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Μήλο που υπερέβη τα 5 μέτρα στο άλμα σε μήκος. Η Δάμη Χριστίνα συμμετείχε στο άλμα σε μήκος Δημοτικών σχολείων εκτός συναγωνισμού και στην 2η της προσπάθεια υπερέβη τα 5 μέτρα, (είναι το όριο για Πανελλήνιους αγώνες), επίσης σημείωσε και στα 60μ σπουδαία επίδοση τερματίζοντας σε 8,35εκ.

Η 12χρονη άλτρια Καβαλιέρου Μαρία μετά τις μεγάλες φετινές επιτυχίες σε Πάτρα, Θήβα και Αθήνα επιβεβαίωσε την σπουδαία κατάσταση στην οποία βρίσκετε και με άλμα στα 4,50εκ κατετάγη εύκολα 1η. Την 1η θέση κατέλαβε και στο άλμα σε ύψος με την εξαιρετική επίδοση 1,25.

Ο 12χρονος σπρίντερ Ντούλας Χρήστος πέτυχε και αυτός 2 πρώτες νίκες εντυπωσιάζοντας στο άλμα σε μήκος αγοριών με επίδοση 4,60εκ ενώ στα 60μ επικράτησε με την σπουδαία επίδοση 8,60 εκ.

Ο δρομείς των μεσαίων αποστάσεων Καβαλιέρος Μάνος και η Λιβανίου Αφροδίτη επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και επικράτησαν όπως αναμενόταν εύκολα στα 1000μ,   ενώ στο αγώνισμα της μιας ανάσας στα 60μ κοριτσιών έγινε η πιο συναρπαστική κούρσα αφού Μαρκέτου Νεφέλη επικράτησε ακριβώς στο νήμα της συναθλήτριας της στον Πανιώνιο Λιβανίου Αφροδίτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι   οι παραπάνω αθλητές έχουν πολλές εμπειρίες και επιτυχίες από σημαντικούς αγώνες ανά το Πανελλήνιο,   και ανήκουν στην δύναμη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και ρεπορτάζ από τους παραπάνω αγώνες καθώς επίσης και από τα kids Athletics που διεξήχθησαν το Σάββατο 7-6-2014 θα έχουμε σε επόμενη δημοσίευση.  

  

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares