Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 07:23

Σημαντικές διακρίσεις για Μηλιούς σε αγώνες στίβου στην Κρήτη.

Στα «ΚΝΩΣΕΙΑ» στο Ηράκλειο και στα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» στο Ρέθυμνο της Κρήτης αγωνίσθηκαν το Σαββατοκύριακο 21-22/6/2014 5 αθλητές της Μήλου που ανήκουν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ. και προπονούνται με τον Περικλή Καβαλιέρο.

milos-medousa-cafeΥπό το βλέμμα του προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Κων/νου Παναγόπουλου η 14χρονη Δάμη Χριστίνα και η 12χρονη Καβαλιέρου Μαρία αγωνίσθηκαν στο στάδιο Ελευθερίας στα «27α ΚΝΩΣΕΙΑ» στο άλμα σε μήκος Γυναικών και με σημαντικές επιδόσεις παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν να διακριθούν.

Η Δάμη Χριστίνα με άλμα στα 5,02!!! έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του Μηλέικου στίβου που σπάει και επίσημα το φράγμα των 5 μέτρων και είναι μόλις 14 ετών. Με την επίδοση αυτή κατετάγη 4η χάνοντας το μετάλλιο για 2 πόντους ενώ παράλληλα έπιασε και το όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου στο Λουτράκι. Η παραπάνω αθλήτρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού της Μήλου σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα .  

Η 12χρονη άλτρια Καβαλιέρου Μαρία συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ σε κάθε αγώνα , με άλμα στα 4,55 κατετάγη 7η στην κατηγορία γυναικών !!!. Η ίδια αθλήτρια μια ημέρα μετά αγωνιζόμενη στην κατηγορία της (ΠΚ β΄) σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ πέταξε στα 4,60!!! (από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα για την ηλικία της) κατετάγη εύκολα στην 1η θέση στους αγώνες του Ρεθύμνου στο Στάδιο του Γάλλου «ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ».

Ο 12χρονος Καβαλιέρος Μάνος αγωνίσθηκε στα 600μ ΠΠ Β΄και με την σπουδαία επίδοση 1,53 κατετάγη στην 2η θέση στα «ΚΝΩΣΕΙΑ».

Ο 12χρονος Ντούλας Κρίστιαν με δύο πρώτες θέσεις στα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» στο άλμα σε μήκος ΠΠ Β΄ και στα 60μ απέσπασε τα πλέον κολακευτικά σχόλια από το κοινό των αγώνων.

   Η 12χρονη Λιβανίου Αφροδίτη αθλήτρια των αποστάσεων   δεν δυσκολεύθηκε να πάρει και αυτή την 1η θέση στα 600μ ΠΚ Β΄ στα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ».

   Η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια των Μηλιών αθλητών ήταν τα συγχαρητήρια που εισέπραξαν για τις επιδόσεις τους και την προσπάθεια που καταβάλουν από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κων/νο Παναγόπουλο.

   Οι παραπάνω αθλητές και ο προπονητής Περικλής Καβαλιέρος ευχαριστούν το Πρακτορείο του κ. Παύλου Πειρουνάκη και τον ίδιο προσωπικά για την εξυπηρέτηση που τυγχάνουν στις μετακινήσεις για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

Δείτε εδω... περισσότερες φώτος.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares