Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 20:51

Ανακοίνωση ΑΟ Μυκόνου για το ρεκόρ του Παπαμιχαήλ

Χθες αναφέραμε το ρεκόρ που πέτυχε ο Παπαμιχαήλ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστου στίβου στην Αθήνα.

Το σωματείο το οποίο ανήκει, ο ΑΟ Μυκόνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα βάδην σημείωσε ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Αλέξανδρος κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ σημειώνοντας επίδοση 19.08.74 (το προηγούμενο από το 2015, 19.11.07).

"Είναι πλέον μια συνήθεια να συμμετέχω στον κλειστό στίβο. Έχω μπροστά μου έναν δυνατό αγώνα στις 19 Μαρτίου στο Ντουντίντσε (Tσεχία) όπου θα κάνω 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα στρέψω την προσοχή μου  στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου θέλω να αγωνιστώ και στα 50χλμ βάδην", είπε ο Παπαμιχαήλ.

Δυστυχώς ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου αγωνίζεται στην Ελλάδα χωρίς αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος βρέθηκε δύο λεπτά πίσω καθώς ο Αλέξανδρος τερμάτισε με περισσότερα από 400 μέτρα διαφορά.

Το Δ.Σ. του ΑΟΜυκόνου ευχαριστεί – για μια ακόμη φορά – τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ για τις επιτυχίες του και σημειώνει την ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνια που νιώθει να έχει στις τάξεις του έναν αθλητή των επιδόσεων και του ήθους του Αλέξανδρου.

Πρώτος με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαμιχαήλ

papamixail METALIA PAREA

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares