Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 00:39

Γιατί ο Πανναξιακός είναι παντού!

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές διεξήχθη και φέτος ο αγώνας δρόμου στη μνήμη του δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη.

Για άλλη μια φορά το κέντρο της αθηναϊκής πόλης γέμισε χρώματα, από τις φανέλες των δρομέων, και προσέφερε ένα υπέροχο θέαμα στους συμπολίτες που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής εκεί.

Ανάμεσα στους διακριθέντες του 6ου λαϊκού αγώνα δρόμου ήταν και η Μαρία Παναγιώτου. Η νεαρή αθλήτρια κατετάγη πρώτη στην κατηγορία γυναικών από ηλικία 20 έως 29 ετών με χρόνο 1 ώρα, 1 λεπτό και 51 δευτερόλεπτα. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν όταν στην απονομή της φόρεσε φανέλα με το έμβλημα του Πανναξιακού ΑΟΝ χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν πρόκειται για αθλήτρια του σωματείου της Νάξου.

Αυτό δεν σημαίνει άλλωστε και κάτι δεδομένου πως στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας και δη στην περιοχή του Προμπονά (σ.σ. σύνορα με Νέα Ιωνία και Γαλάτσι) μένουν πολλοί με καταγωγή από το νησί των Κυκλάδων και σε κάθε εκδήλωση πρωτοστατούν. Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε συγχαρητήρια στην Μαρία!!!

Οι φωτογραφίες είναι από τοπικό μπλοκ e-kafeneio.gr

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Panax 2

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares